Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ: Αυτοί είναι οι ωραιότεροι Έλληνες για το 2012!

Εντάξει, μπορεί να υπάρχουν εξίσου ωραίοι ή και πολύ ωραιότεροι, αλλά οι συγκεκριμένοι κατέχουν τους ανάλογους τίτλους "και με τη βούλα", αφού τους κατέκτησαν στον διαγωνισμό Mr Greece2012, ο τελικός του οποίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Οκτωβρίου στο Bay Way στην Μαρίνα της Ζέας. Νικητής του τίτλου ManhuntInternational Greece 2012 αναδείχθηκε ο Θωμάς Γαβριήλ, με αναπληρωματικό τον Ζώη Μπάλλα. Επίσης, νικητής του τίτλου Mr World Greece 2012, αναδείχθηκε ο Δημήτρης Βάλβης, με αναπληρωματικό του τον Αχιλλέα Βογδάνη. Την παρουσίαση έκανε η Κατερίνα Ευαγγελινού. Οι διαγωνιζόμενοι εμφανίστηκαν με κοστούμια και μαγιό του οίκου Αποστολόπουλος και sportswear του οίκου N-Hysteria.

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τους Νάταλι Θάνου, Στάθη Αβραμίδη, Στέλιο Νιάκαρη, Γκρέτα Τσέτη, Γιώργο Μεστούση, Νίκο Αποστολόπουλο, Γιώργο Πράσινο, Στέλιο Χανταμπάκη και Γιώργο Μανίκα.

Οι δύο νικητές ήδη έχουν ξεκινήσει ταχύρρυθμη προετοιμασία για την αναχώρησή τους για τους διεθνείς διαγωνισμούς τον Νοέμβριο. Ο μεν Θωμάς Γαβριήλ για τον διαγωνισμό Manhunt International στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, και ο Δημήτρης Βάλβης για τον διαγωνισμό Mr World, στο Κεντ της Αγγλίας.
Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες εδώ
πηγή 
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

--> -->
author

Σχετικα με τα σχολια

Οι απόψεις και τα σχόλια σας είναι όλα αποδεκτά, απλά να εκφράζονται με κόσμιο τρόπο, χωρίς να θίγονται πρόσωπα και καταστάσεις. Ευχαριστούμε έκ των προτέρων!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου