Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Εκτυπωτής 3D σας «συρρικνώνει» Απίστευτο κι όμως αληθινό


Δεν είναι ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά πραγματικότητα στην Ιαπωνία, καθώς από τα τέλη Νοεμβρίου ένας φωτογραφικός θάλαμος θα μπορεί να μετατρέψει τη φωτογραφία κάποιου, σε μία μικρή τρισδιάστατη φιγούρα, τις οποίας τα χαρακτηριστικά θα είναι πιστά στο πρωτότυπο μοντέλο.   Όπως αναφέρει το Gizmodo, από τις 24 Νοεμβρίου έως και τις 14 Ιανουαρίου όποιος επιθυμεί να δει τον εαυτό του «συρρικνωμένο» μπορεί να επισκεφτεί τον εκθεσιακό χώρο στην Harajuku. Οι φιγούρες θα διατίθενται σε τρία μεγέθη (10 εκ., 15 εκ. και 20 εκ.), έναντι 208€, 315€ και 417€ αντίστοιχα.   Σημειώνεται ότι ο αριθμός των ενδιαφερόμενων έχει εκτιναχθεί στα ύψη και για να μπορέσει κάποιος να έχει την τύχη να δει από κοντά τη διαδικασία της ακριβής τρισδιάστατης εκτύπωσης θα πρέπει να έχει κάνει κράτηση.
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

--> -->

Κάτι αγόρια σαν τα… κρύα τα νερά

Λίγο η πόζα, λίγο το outfit, λίγο το μπλαζέ το ύφος, μα πάνω απ’όλα η αυτοπεποίθηση που εκπέμπουν… τα αγόρια αυτά καταφέρνουν σίγουρα να κλέψουν την παράσταση!
































ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

--> -->

Ελληνίδα έχασε την όρασή της από άγνωστο γενόσημο


Ελληνίδα έχασε την όρασή της από άγνωστο γενόσημο

Ο κ. Χρονόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά», περιέγραψε τι συνέβη σε μια ασθενή του όταν της χορήγησε άγνωστο γενόσημο φάρμακο.
Η ασθενής, η οποία έπασχε από οστεοπόρωση και για αυτό το λόγο λάμβανε θεραπεία, όταν έλαβε το άγνωστο γενόσημο διαπίστωσε ότι έχασε μέρος της όρασή τηςΗ παρενέργεια αυτή διήρκησε για τουλάχιστον τρεις ώρες ενώ παράλληλα άρχισε να νιώθει μυϊκά άλγη.
Σε επικοινωνία του newsbomb.gr με τον κ. Χρονόπουλο, μας είπε ότι οι παρενέργειες αυτών των φαρμάκων είναι πολλές κάτι που αποδεικνύει η περίπτωση της ασθενής του, η οποία βίωσε άμεσα την απειλή του συγκεκριμένου φαρμάκου. «Σκεφτείτε τι κάνουν τα ανώνυμα γενόσημα από το Μπαγκλαντές!», τόνισε ο κ. Χρονόπουλος στο newsbomb.gr.
Εξάλλου επανειλημμένως ο ιατρικός κόσμος και ιατρικοί σύλλογοι έχουν τονίσει την επικινδυνότητα της συντογογράφησης με βάση την δραστική ουσία που η τρόικα και η γερμανίδα Καγκελάριος θέλουν να επιβάλλουν στην χώρας μας. Μέτρο που σε καμία άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχει ισχύσει και όπως άπαντες δηλώνουν θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των Ελλήνων πολιτών.
Όλος ο επιστημονικός κόσμος επιμένει ότι  η συνταγογράφηση με βάση την δραστική ουσία δεν έχει καμία θεραπευτική βάση και ότι πίσω από αυτό κρύβονται συγκεκριμένες πολυεθνικές με τεράστια παραγωγή φθηνών ανώνυμων γενόσημων σε τρίτες χώρες, οπως η Ινδία, η Κίνα, το Ισραήλ, το Μπαγκλαντές κ.α.

ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

--> -->

H Χρυσή Αυγή εναντίον του Facebook

Για τον πόλεμο που ισχυρίζεται ότι δέχεται ΣΧΟΛΙΑ (6) 46 Αναφορές για αναρτήσεις μίσους και ρατσιστικά σχόλια είχαν ως αποτέλεσμα την καταγγελία σελιδών της Χ.Α. και το επακόλουθο μπλοκάρισμά τους - όπως συμβαίνει με κάθε χρήστη που παραβαίνει τους κανόνες του κοινωνικού δικτύου. Η Χ.Α. έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα: «Όσοι έχουν λογαριασμό στην πασίγνωστη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, γνωρίζουν καλά πως η διαχείριση τον τελευταίο καιρό έχει επιδοθεί σε μια λυσσαλέα επίθεση εναντίον Εθνικιστών χρηστών. Η τακτική είναι το μπλοκάρισμα, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα προφίλ συναγωνιστών και βουλευτών χωρίς λόγο πέφτουν. Σήμερα η η διαχείριση του Facebook προχώρησε σε μια πρωτοφανή κι αναίτια κίνηση λογοκρισίας, «ρίχνοντας» τα προφίλ όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και δεκάδων Συναγωνιστών. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία υποδηλώνει πως η συγκεκριμένη ηλεκτρονική λογοκρισία μόνο τυχαία δεν ήταν. Κι αυτή η προσπάθεια ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής βέβαια θα πέσει στο κενό».
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

--> -->
H Χρυσή Αυγή εναντίον του Facebook Για τον πόλεμο που ισχυρίζεται ότι δέχεται ΣΧΟΛΙΑ (6) 39 H Χρυσή Αυγή εναντίον του Facebook Αναφορές για αναρτήσεις μίσους και ρατσιστικά σχόλια είχαν ως αποτέλεσμα την καταγγελία σελιδών της Χ.Α. και το επακόλουθο μπλοκάρισμά τους - όπως συμβαίνει με κάθε χρήστη που παραβαίνει τους κανόνες του κοινωνικού δικτύου. Η Χ.Α. έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα: «Όσοι έχουν λογαριασμό στην πασίγνωστη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, γνωρίζουν καλά πως η διαχείριση τον τελευταίο καιρό έχει επιδοθεί σε μια λυσσαλέα επίθεση εναντίον Εθνικιστών χρηστών. Η τακτική είναι το μπλοκάρισμα, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα προφίλ συναγωνιστών και βουλευτών χωρίς λόγο πέφτουν. Σήμερα η η διαχείριση του Facebook προχώρησε σε μια πρωτοφανή κι αναίτια κίνηση λογοκρισίας, «ρίχνοντας» τα προφίλ όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και δεκάδων Συναγωνιστών. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία υποδηλώνει πως η συγκεκριμένη ηλεκτρονική λογοκρισία μόνο τυχαία δεν ήταν. Κι αυτή η προσπάθεια ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής βέβαια θα πέσει στο κενό» Πηγή: www.lifo.gr
πηγή 
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

--> -->

Κλείνει η σελίδα ''η Χολή''

Με ένα τραγούδι και ένα μήνυμα αποχαιρετά το κοινό της μια απο της πιο γνωστές σελίδες του facebook. Αν το μήνυμα πρόκειται για ''trollaρισμα'' ο χρόνος θα δείξει.. Διαβάστε το τελευταίο της post...



''Η σελίδα μας...η σελίδα που πολλοί αγαπήσατε και άλλοι τόσοι μισήσατε...έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο και έχοντας ξεπεράσει πλέον τα 100.000 like..ολοκληρώνει τον κύκλο της και σταματά τη λειτουργία της.


Η παρέμβαση της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ήταν καθοριστική..μιας και οι αναρίθμητες καταγγελίες που έφταναν καθημερινά στα γραφεία τ

ης..κινητοποίησαν τον κρατικό μηχανισμό και έτσι έδρασε..δίνοντας μας ένα τελεσίγραφο..


Σε περίπου 3 ώρες από τώρα λοιπόν..όταν η Παρασκευή περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και το Σάββατο έχει μπει πια για τα καλά..η σελίδα θα αποτελεί παρελθόν...

Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί...Όσοι θέλουν να με βρίσκουν από δω και πέρα..θα είμαι εδώ..ένα LIKE μακριά..στο LUBEN..ένα νέο περιοδικό που θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας...

Τα λέμε σύντομα χολίτες μου...να προσέχετε..και να φοράτε πάντα ζακέτα...''
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

--> -->

Tο 95 % των ασθενειών, αφανίζονται με την πυθαγόρεια διατροφή!

Ολίγα Περί Πυθαγόρειας Διατροφής
Ιπποκράτης: «Εκείνο που διατηρεί την υγεία είναι ισομερής κατανομή και ακριβής μείξη μέσα στο σώμα των δυνάμεων (= ισονομία) του ξηρού, του υγρού, του κρύου, του γλυκού, του πικρού, του ξινού και του αλμυρού. Την Αρρώστια την προκαλεί η επικράτηση του ενός (=μοναρχία). Η θεραπεία επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση της διαταραχθείσας ισορροπίας, με τη μέθοδο της αντίθετης από την πλεονάζουσα δύναμη»...


Tις αντιλήψεις αυτές τις βρίσκουμε ακέραιες στον Ιπποκράτη. Η ακριβής μείξη, η ισονομία, η συμμετρία, η αρμονία, βρίσκονται στη βάση των δογμάτων των Πυθαγορείων και του Ιπποκράτη. Κι εδώ, όπως θα δούμε, μας εντυπωσιάζει ο νόμος της αναλογικότητας!





Τα Κόκκινα Φασόλια: πραγματικά μπορούν να θεραπεύσουν και να βοηθήσουν στη διατήρηση της καλής νεφρικής λειτουργίας - και μοιάζουν ακριβώς όπως τα ανθρώπινα νεφρά.




Το Καρύδι: μοιάζει με έναν μικρό εγκέφαλο, ένα αριστερό και ένα δεξί ημισφαίριο, τον άνω και κάτω εγκέφαλο και την παρεγκεφαλίδα. Τα καρύδια βοηθούν στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και την εγκεφαλική λειτουργία.



Το Καρότο: Η διατομή του καρότου μοιάζει με το ανθρώπινο μάτι. Τα καρότα ενισχύουν σε μεγάλο βαθμό τη ροή του αίματος στα μάτια και ενισχύουν γενικά την λειτουργία των ματιών.



Το Σέλινο: μοιάζει με τα οστά. Το σέλινο στοχεύει ειδικά στην ενδυνάμωση και την αντοχή των οστών. Τα τρόφιμα με νάτριο, όπως το σέλινο τροφοδοτεί με τα απαραίτητα, τις σκελετικές ανάγκες του σώματος.



Το Αβοκάντο: στοχεύει στην υγεία και στη καλή λειτουργία της μήτρας και του τραχήλου της μήτρας της γυναίκας. Τα Αβοκάντο βοηθούν τις γυναικείες ορμόνες να έλθουν σε ισορροπία, να ρίξει ανεπιθύμητο βάρος μετά τη γέννηση, και την αποτροπή του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.



Τα σύκα: υποκαθιστούν τους όρχεις και είναι γεμάτα από σπόρους και κρέμονται ανά ζεύγη, όταν μεγαλώνουν. Τα σύκα αυξάνουν την κινητικότητα των αρσενικών(+) σπερματοζωαρίων, καθώς αυξάνουν και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων, για βοηθήσουν, να ξεπεραστεί η ανδρική στειρότητα.



Το μανιτάρι: Τα μανιτάρια μπορούν να βοηθήσουν τη βελτίωση της ακοής, όπως ακόμη, τα μανιτάρια είναι ένα από τα λίγα τρόφιμα που περιέχουν βιταμίνη D. Η συγκεκριμένη βιταμίνη είναι σημαντική για υγιή οστά, η οποία ισχυροποιεί ακόμα και τα μικροσκοπικά οστάρια που βρίσκονται μέσα στο αυτί τα οποία μεταδίδουν τον ήχο προς τον εγκέφαλο.





Τα σταφύλια: Μια διατροφή υψηλή σε φρέσκα φρούτα, όπως τα σταφύλια, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα και το εμφύσημα. Οι σπόροι σταφυλιών περιέχουν επίσης μια χημική ουσία που ονομάζεται proanthocyanidin, η οποία φαίνεται να μειώνει τη δριμύτητα του αλλεργικού άσθματος.



Ginger (η πιπερόριζα): Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά της είναι η υποβοήθηση της πέψης, ενώ είναι επίσης μια δημοφιλής θεραπεία για κινητικά προβλήματα-ασθένειες.



Οι Γλυκοπατάτες: Οι γλυκοπατάτες μοιάζουν με το πάγκρεας και πράγματι επιφέρουν ισορροπία το γλυκαιμικό δείκτη των διαβητικών.



Τα κρεμμύδια: Βοηθούν τα κύτταρα να απαλλαγούν από τις τοξίνες. Επίσης, όταν τα κόβουμε, παράγουν δάκρυα, καθαρίζοντας επιθηλιακά κύτταρα του ματιού.



Το σκόρδο: Βοηθάει στην απομάκρυνση άχρηστων υλικών και τις επικίνδυνες ελεύθερες ρίζες από το σώμα.



ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. ΕΙΝΑΙ 10000 ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΟΥ ΕΥΡΕΟΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ ΤΩΝ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΓΚΩΝ, ΙΚΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ, ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΗ ΥΨΗΛΗΣ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΥΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ. Ο χυμός του λεμονιού περιέχει βιταμίνη C, σάκχαρα, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα (κάλιο, φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, νάτριο και πυρίτιο) ενώ η φλούδα του αναζωογονητικό αιθέριο έλαιο. Επίσης, το λεμόνι είναι πλούσιο σε φλαβόνες, αντιοξειδωτικές ουσίες πολύτιμες στη θεραπευτική. Το λεμόνι είναι εξαιρετικό αντιβακτηριακό, απολυμαντικό, στυπτικό και αντισηπτικό, θεωρείται πως βοηθάει στον έλεγχο του ουρικού οξέος, εμποδίζει τη θρόμβωση των αρτηριών και των φλεβών και τη συσσώρευση αλάτων. Το λεμόνι, επειδή ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα (αυξάνοντας τα λευκά αιμοσφαίρια) θεωρείται και άριστο αιμοστατικό.



Τα αμύγδαλα: Αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6 . Β17 και ιχνοστοιχεία. Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης. Τρώτε άφοβα κάθε μέρα από λίγα κουκούτσια βερίκοκου και αμύγδαλα.



ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

--> -->

Σοκ: Γεράκι κατασπάραξε ένα δίχρονο παιδάκι…

Ένα δίχρονο παιδί έπεσε θύμα ενός αρπακτικού πουλιού, το οποίο του επιτέθηκε με μανία κατασπαράζοντας το πρόσωπό του… Μάλιστα, μάρτυρας αυτού του τραγικού περιστατικού που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή του μικρού παιδιού ήταν η ίδια η μητέρα του! Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι λίγες στιγμές παιχνιδιού στην παιδική χαρά θα είχαν αυτή την κατάληξη, σύμφωνα με το newsbomb.gr

Ξαφνικά ένα κατοικίδιο γεράκι επιτέθηκε στο πρόσωπο του μικρού αγοριού. Με απίστευτη μανία άρχισε να το δαγκώνει, με αποτέλεσμα το παιδί να γεμίσει με αίματα. Ο αδερφός του προσπάθησε τρομάξει το αρπακτικό, μάταια όμως, καθώς εκείνο είχε περικυκλώσει το μικρό αγόρι.
Αμέσως, το παιδί γέμισε με αίματα και όλοι έτρεξαν να το βοηθήσουν.Τότε, είδαν πως το αρπακτικό είχε σκίσει το ένα αυτί του παιδιού, ενώ έτρεχε αίμα λίγα χιλιοστά κάτω από το μάτι του.
«Υπήρχε αίμα παντού. Το πουλί άρπαξε διάφορα κομμάτια από το κεφάλι του, Μάλιστα, υπάρχει μία βαθιά πληγή δίπλα στο μάτι του, η οποία χρειάζεται ράμματα. Οι γιατροί μας είπαν ότι ήταν τυχερός, καθώς για καλή του τύχη δεν έχασε το μάτι του» είπε η μητέρα του άτυχου παιδιού.
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

--> -->

Εξετάζει την επαναφορά της θανατικής ποινής η Τουρκία

Για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε ημέρες ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντοάν αναφέρθηκε στο ζήτημα της θανατικής ποινής, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Μπαλί, δηλώνοντας πως «υπάρχουν περιπτώσεις που η ποινή του θανάτου είναι δίκαιη».



Μιλώντας στο 5ο Φόρουμ Δημοκρατίας στο Μπαλί, ο Ερντοάν αναφέρθηκε στην ποινή φυλάκισης που είχε επιβληθεί στον Νορβηγό Άντερς Μπέρινγκ Μπράιβικ, ο οποίος είχε δολοφονήσει 77 άτομα τον Ιούλιο του 2011. «Η ποινή του θανάτου έχει καταργηθεί μεν στην Ευρώπη, αλλά εξακολουθεί να ισχύει στις ΗΠΑ, στην Ιαπωνία και στην Κίνα» είπε ο Ερντοάν. Ο Τούρκος πρωθυπουργός είχε θέσει θέμα επιβολής της εσχάτης των ποινών και πριν από πέντε ημέρες, σε συνάντηση στελεχών του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης στην Τουρκία.

Ο Ερντοάν είχε αναφερθεί στην απεργία πείνας που κάνουν εδώ και περίπου δύο μήνες πάνω από 600 Κούρδοι κρατούμενοι στις φυλακές με αιτήματα όπως οι συνθήκες κράτησης του ηγέτη του ΡΚΚ Αμπντουλάχ Οτζαλάν και το δικαίωμα υπεράσπισης στα δικαστήρια στη μητρική γλώσσα. «Μη μας εκβιάζουν. Δεν πρόκειται, επειδή το θέλουν, να βγάλουμε και να στείλουμε στο σπίτι του έναν τρομοκράτη που προκάλεσε το θάνατο δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων. Αυτός βρίσκεται τώρα στις φυλακές, επειδή καταργήθηκε η θανατική ποινή. Σύμφωνα όμως με τις δημοσκοπήσεις πολλοί πολίτες μας τάσσονται υπέρ της επαναφοράς της θανατικής ποινής» είχε πει ο Tούρκος πρωθυπουργός. Τα λόγια αυτά του Ερντοάν έχουν ήδη γίνει αφορμή για μία υπό εξέλιξη συζήτηση στα ΜΜΕ της Τουρκίας περί θανατικής ποινής.
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

--> -->

Ξεκινούν τις έρευνες για κοιτάσματα πετρελαίου στην Ελλάδα

Την ερχόμενη Κυριακή, φτάνει στην Πάτρα το νορβηγικό ερευνητικό σκάφος που θα κάνει τις σεισμικές έρευνες για κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στη θαλάσσια περιοχή του Ιονίου και νότια της Κρήτης, σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, πρώην υφυπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη.



Ο διαγωνισμός για τις σεισμικές έρευνες ανατέθηκε, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στη νορβηγική εταιρεία PGS η οποία θα διερευνήσει θαλάσσια περιοχή, συνολικής έκτασης 225.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Η ολοκλήρωση των ερευνών τοποθετείται στις αρχές του 2013 και θα ακολουθήσουν η επεξεργασία των δεδομένων που θα προκύψουν από αυτές και η προκήρυξη των διαγωνισμών για παραχώρηση θαλάσσιων «οικοπέδων» για έρευνα και εκμετάλλευση.

Υπενθυμίζεται ότι οι σεισμικές έρευνες γίνονται χωρίς δαπάνη του Δημοσίου, καθώς η αποζημίωση της εταιρείας θα προέλθει από την πώληση των δεδομένων στις πετρελαϊκές εταιρίες που θα ενδιαφερθούν.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Μανιάτης επισημαίνει ότι «η έναρξη των σεισμικών ερευνών για τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης, είναι ένα σπουδαίο μήνυμα εθνικής ανάτασης και αισιοδοξίας» και προσθέτει: «Αποδεικνύει περίτρανα πως όταν η προσπάθεια είναι συλλογική, διαφανής, ολοκληρωμένη και επίμονη, τότε φέρνει αποτελέσματα. Αυτό το μήνυμα έχει πολύ μεγάλη σημασία για την εικόνα της χώρας διεθνώς, ειδικά αυτή τη δύσκολη στιγμή. Δείχνει και στον πιο δύσπιστο, ότι ως κοινωνία και οικονομία, μπορούμε να αφήσουμε πίσω μας την Ελλάδα της αδράνειας και της κατάθλιψης για να συναντηθούμε με την Ελλάδα της ελπίδας, της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

--> -->

Ποιο ποτό ταιριάζει με τη μουσική που ακούτε!

Ξέρατε πως ο κάθε καλλιτέχνης έχει και το δικό του ποτό και πως η κάθε μουσική έχει το δικό της αλκοολούχο για να την απολαύσεις καλύτερα; Μερικές από τις παρακάτω προτάσεις ίσως να είναι αρκετά καλές!

Αν ακούτε Amy Winehouse: Ένα μπουκάλι Cabernet!

Αν ακούτε Gramatik: Πιείτε τζιν!

Αν ακούτε Adele: “THE ADELE” (50 ml βότκα, 50 ml χυμό καρύδας, μία κουταλιά μέλι)

Aν ακούτε Black Keys: “THE BLACK KEYS” (200 ml ουίσκι, 200 ml χυμό λάιμ, 250 ml ρούμι)

Αν ακούτε Robbie Williams: “THE ROBBIE WILLIAMS” (250 ml Red Bull, 250 ml Club soda)

Aν ακούτε Buena Vista Social Club: Μία μπίρα Corona!

Αν ακούτε Nicki Minaj: “THE NICKI MINAJ” (250 ml βότκα, 250 ml Fassionola, 200 ml χυμό πορτοκάλι)

Αν ακούτε Scorpions: “THE SCORPIONS” (1 μπουκάλι τεκίλα, 1 μπουκάλι χυμό λάιμ, 250 ml Metaxa)

Aν ακούτε Beyoncé: “THE BEYONCÉ” (1 μπουκάλι Hennessy, 1 μπουκάλι Fassionola, 150 ml Metaxa)

Aν ακούτε Μadonna: Τότε πιείτε βότκα!

Αν ακούτε house μουσική: “THE HOUSE MUSIC” (250 ml Red Bull, 250 ml Bourbon)

Αν ακούτε Johnny Cash: “THE JOHNNY CASH” (150 ml Jack Daniel's Tennessee Whiskey, 150 ml μέλι νερωμένο)

Aν ακούτε Frank Sinatra: Ένα μπουκάλι Merlot

Aν ακούτε Rihanna: “THE RIHANNA” (5 ml Red Bull, μια κουταλιά ταμπάσκο, χυμό λεμόνι)
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

--> -->

Έλεγε το φλιτζάνι έναντι 2.500 ευρώ!

Σε γυναίκα που έλεγε το φλιτζάνι κατέφυγε μία 30χρονη από την Κατερίνη προκειμένου να θεραπευθεί από μία ασθένεια που την ταλαιπωρούσε.




Η 49χρονη καφεμάντης και χαρτομάντης από την Αλβανία, προέβλεψε την εξέλιξη της ασθένειας αντί 2.500 ευρώ, ωστόσο δεν κατάφερε να «δει» τη σύλληψή της η οποία ακολούθησε έπειτα από το περιστατικό.


Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την βοήθεια του Raspberry Ketone Forte διαβάστε περισσότερα εδώ για άντρες εδώ για γυναίκες
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

Γιαννιτσά: Τους έδωσε τα «ψιλά», τα «χοντρά» τα βρήκαν μόνοι τους

Δύο Έλληνες 30 και 32 ετών συνελήφθησαν χθες για ναρκωτικά ενώ κατασχέθηκαν περισσότερα από 800 γραμμάρια κάνναβης

Αρχικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν στα Γιαννιτσά και συνέλαβαν τον 32χρονο, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

O συλληφθείς παρέδωσε από το σπίτι του στους αστυνομικούς μία συσκευασία που περιείχε 26 γραμμάρια κάνναβης. Ωστόσο οι αστυνομικοί έκαναν περαιτέρω έλεγχο στο σπίτι στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· μία συσκευασία που περιείχε κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 726 γραμμαρίων,
· ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 54 γραμμαρίων και
· μία μεταλλική ταμπακιέρα που περιείχε κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 52 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η μεταλλική ταμπακιέρα ανήκει στον 30χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη αργότερα την ίδια ημέρα, σύμφωνα με το newsit.gr

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

--> -->

Ζουμερές φτερούγες κοτόπουλου με γλυκό τσίλι

Εμπνευσμένο από την Ταϋλανδέζικη κουζίνα, αυτό το υπέροχο ορεκτικό θα φέρει εξωτικό αέρα στο τραπέζι σας και η απίστευτη νοστιμιά του θα σας κάνει να μην πιστεύετε ούτε οι ίδιοι πως το φτιάξατε μέσα σε λίγα λεπτά.











Υλικά
6 φτερούγες κοτόπουλου
θαλασσινό αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1κ.σ. ρυζάλευρο
1κ.σ. φυστικέλαιο
4 σκελίδες σκόρδο, ολόκληρες
2κ.σ. καβουρδισμένο σουσάμι

Για τη σος (ανακατέψτε μαζί σε μπολ)
1/4 κούπας γλυκιά ταϋλανδέζικη chili sauce
2κ.σ. πικάντικη ταϋλανδέζικη sauce που θα βρείτε στο σούπερ μάρκετ (Sriracha, Sambal Oelek ή άλλη)

Εκτέλεση
1. Κόψτε τις άκρες από τις φτερούγες και χωρίστε κάθε μία στη μέση. Τρίψτε τις με το αλάτι, το πιπέρι και πασπαλίστε τις με το ρυζάλευρο.


2. Λιώστε τις σκελίδες του σκόρδου χωρίς να τις ξεφλουδίσετε. Ζεστάνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά στο τηγάνι και μόλις κάψει, βάλτε μέσα τις φτερούγες και τις σκελίδες του σκόρδου. Τηγανίστε τις μέχρι το κοτόπουλο να γίνει «χρυσό». Έπειτα, προσθέστε τη sauce, ανακατέψτε, ρίξτε μέσα το σουσάμι και ανακατέψτε ξανά μέχρι να καλυφθούν όλα και η υφή της σάλτσας να είναι κολλώδης. Σερβίρετε αμέσως.


Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την βοήθεια του Raspberry Ketone Forte διαβάστε περισσότερα εδώ για άντρες εδώ για γυναίκες
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

Rihanna- Katy Perry: το ιστορικό μίας φιλίας που κατέληξε σε μαλλιοτράβηγμα

Γιατί δε μιλάνε πια οι διάσημες φίλες;

















H Katy Perry και η Rihanna ήταν από τις λίγες εξαιρέσεις στις λυκοφιλίες της showbiz. Τα διάσημα κορίτσια που δήλωναν πόσο πολύ θαυμάζουν η μία την άλλη μπορούσε κανείς να τα συναντήσει από το σκάφος κάποιου φίλου για μπάνιο, μέχρι το πιο in club του Beverky Hills για clubbing και χορό. Οι εποχές που φωτογραφίζονταν αγκαλιά χαμογελώντας με τα γλειφιτζούρια τους στο χέρι έχει περάσει δια παντός καθώς εδώ και μερικές εβδομάδες δε μιλιούνται.

«Την τελευταία φορά που την είδα, είχαμε βγει για δείπνο. Από τότε που τα έφτιαξε ξανά με τον Chris, δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Νομίζω πως είναι καλά. Δεν ξέρω. Η προσωπική της ζωή είναι δική της και δεν μου πέφτει λόγος», είπε σε συνέντευξή της η Perry και αποκάλυψε τόσο την ψύχρα που επικρατεί στις σχέσεις της με τη Riri όσο και πως το νέο ειδύλλιο είναι πλέον γεγονός.



Ας ελπίσουμε να τα ξαναβρούν και η Rihanna να βρει την ευτυχία που τόσο πολύ έχει ανάγκη χωρίς τα παρατράγουδα του παρελθόντος!


Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την βοήθεια του Raspberry Ketone Forte διαβάστε περισσότερα εδώ για άντρες εδώ για γυναίκες
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

Ποίος σκύλος σου ταιριάζει;

Μάθε ποια ράτσα σκύλος σου ταιριάζει 100%,ποια 90% κ.λ.π. !!!!












Κάνε κλικ εδώ και μάθε!
Έπειτα μπορείς να βρεις όποια πληροφορία θέλεις για την ράτσα που σου ταιριάζει απόλυτα!

Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την βοήθεια του Raspberry Ketone Forte διαβάστε περισσότερα εδώ για άντρες εδώ για γυναίκες

ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

Δείξε μου τον σκύλο σου να σου πώ....Ποίος είσαι!

Η επιλογή του κατοικιδίου μας συχνά καθρεφτίζει τις δικές μας ανάγκες!


Λέγεται ότι ο τύπος του σκύλου που επιλέγουν οι άνθρωποι αποκαλύπτει στοιχεία για την προσωπικότητα τους.










Έαν το πίστευετε είτε όχι,η αλήθεια είναι ότι η επίλογη ενός σκυλίσιου σύντροφου απότελει μια ένδειξη για τον χαρακτήρα σας...


ΡΑΤΣΑ ΣΚΥΛΟΥ: ΗΜΙΑΙΜΑ VS ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ
Η επίλογη ενός καθαρόαιμου σκύλου απαίτει έρευνα και χρόνο.Όσοι ιδιόκτητες επίλεγουν αυτό το μόνοπάτι αισθάνονται ασφαλείς γνωρίζοντας τι μπορούν να περιμένουν όσον αφορά το ταμπεραμέντο του σκύλου,την εμφάνιση,το μέγεθος και ενδεχομένως και τη συμπεριφορά.Οι ιδιόκτητες καθαρόαιμων είναι συνήθως άνθρωποι της οργάνωσης και ικάνοι να ζυγίζουν τα υπέρ και τα κάτα των αποφάσεων τους.
Από την άλλη πλεύρα,υιοθετώντας ένα ημίαιμο δεν μπόρεις να γνωρίζεις ακριβώς τι θα αντιμετωπίσεις.Αυτοί οι ιδιοκτήτες έχουν την τάση να παίρνουν πιο συναισθηματικές αποφάσεις και να ρισκάρουν πιο εύκολα.


ΤΡΙΧΩΜΑ:ΜΑΚΡΥ VS ΚΟΝΤΟ
Οι σκύλοι με μακρύ τρίχωμα χρειάζονται πιο συχνά "pet grooming".Οι ιδιοκτήτες τους δίνουν μεγαλύτερη προσόχη και στη δική τους εξωτερική εμφάνιση.
Ιδιόκτητες σκύλων που δεν θέλουν συχνή περιποίηση είναι συνήθως άνθρωποι που δίνουν έμφαση στην τάξη και αποφεύγουν να κάνουν την ζωή τους δύσκολη.


ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΚΥΛΟΥ: ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟ VS ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ
Έαν ο σκύλος σας έχει άπο ένα στρωματάκι σε κάθε δωμάτιο ή κοιμάται σε βελούδινο κρεβάτι,είναι πιθανόν ότι σας αρέσει να καλομαθαίνετε αυτούς που αγαπάτε.Ιδιοκτήτες που αγκαλιάζονται με τους σκύλους τους στπ κρεβάτι είναι συναισθηματικοί και καλόκαρδοι.
Έαν ο σκύλος περνάει τον περισσότερο χρόνο μόνος του ή σε εξωτερίκο χώρο,τότε ο ιδιοκτήτης του μπορεί να δώσει την εντύπωση στον κόσμο ότι δεν διαθέτει το προσόν της εκτίμησης και της αναγνώρισης προς τρίτους.


ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΚΥΛΟΥ:ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ VS ΚΑΚΟΤΡΟΠΟΥ
Τις περισσότερες φορές,οι καλά εκπαιδευμένοι σκύλοι απεικονίζουν εναν υπέυθυνο,χαρούμενο και οργανωτικό άνθρωπο.
Ένας σκύλος με προβλήματα συμπεριφοράς είναι πιθανόν να έχει ένα ανυπόμονο,αγχωμένο και ανικανοποίητο ιδιόκτητη.



Παρόλο που όλα τα παρά πάνω είναι μόνο παράτηρησεις,σίγουρα μας δίνουν την ευκαιρία να σκεφτούμε λίγο παραπάνω.Είτε μας αρέσει είτε όχι,οι σκυλίσιοι σύντροφοί μας είναι ο "καθρέφτης" της προσωπικότητας μας,μια αντανάκλαση του εαυτού μας όρατη από τους γύρω μας.


Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την βοήθεια του Raspberry Ketone Forte διαβάστε περισσότερα εδώ για άντρες εδώ για γυναίκες
πηγή 
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

Hχητικές ειδοποιήσεις στο Facebook!

Kάτι νέο ετοιμάζει ο Mark Zuckenberg...


Nέα αλλαγή για το δημοφιλές social media το οποίο κάθε τόσο εισάγει κάτι νέο με σκοπό να κρατά αμείωτο το ενδιαφερόν των χρηστών σε όλο τον κόσμο.

Αυτή την φορά το Facebook εισάγει δοκιμαστικά τις ηχητικές ειδοποιήσεις μέσω των οποίων ο χρήστης θα ειδοποιείτε μέσω ενός χαρακτηριστικού ήχου, ο οποίος θα ενημρώνει όταν κάποιος έχει νέα ειδοποιήση στο προφίλ του.

Για κάποιους μπορέι να είναι διασκεδαστικό για κάποιους άλλους οι οποίοι έχουν αρκετές ειδοποιήσεις εκνευριστικό όμως έτσι οι άνθρωποι της εταιρέιας προσαπθού να ακτανοήσουν τι posts κάνει ο χρήστης και πως μπορούν να γίνουν πιο ενδιαφέροντα αυτά.

Βέβαια η ηχητική ειδοποιήση είναι προαιρετική και για όσους θέλουν την δοκιμάσουν μπορούν να την ενεργοποιήσουν επιλέγοντας Account Settings > Notifications > View > Play a sound when each new notification is received.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και δέιτε πως λειτουργέι...
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;

--> -->