Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Δείξε μου τον σκύλο σου να σου πώ....Ποίος είσαι!

Η επιλογή του κατοικιδίου μας συχνά καθρεφτίζει τις δικές μας ανάγκες!


Λέγεται ότι ο τύπος του σκύλου που επιλέγουν οι άνθρωποι αποκαλύπτει στοιχεία για την προσωπικότητα τους.










Έαν το πίστευετε είτε όχι,η αλήθεια είναι ότι η επίλογη ενός σκυλίσιου σύντροφου απότελει μια ένδειξη για τον χαρακτήρα σας...


ΡΑΤΣΑ ΣΚΥΛΟΥ: ΗΜΙΑΙΜΑ VS ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ
Η επίλογη ενός καθαρόαιμου σκύλου απαίτει έρευνα και χρόνο.Όσοι ιδιόκτητες επίλεγουν αυτό το μόνοπάτι αισθάνονται ασφαλείς γνωρίζοντας τι μπορούν να περιμένουν όσον αφορά το ταμπεραμέντο του σκύλου,την εμφάνιση,το μέγεθος και ενδεχομένως και τη συμπεριφορά.Οι ιδιόκτητες καθαρόαιμων είναι συνήθως άνθρωποι της οργάνωσης και ικάνοι να ζυγίζουν τα υπέρ και τα κάτα των αποφάσεων τους.
Από την άλλη πλεύρα,υιοθετώντας ένα ημίαιμο δεν μπόρεις να γνωρίζεις ακριβώς τι θα αντιμετωπίσεις.Αυτοί οι ιδιοκτήτες έχουν την τάση να παίρνουν πιο συναισθηματικές αποφάσεις και να ρισκάρουν πιο εύκολα.


ΤΡΙΧΩΜΑ:ΜΑΚΡΥ VS ΚΟΝΤΟ
Οι σκύλοι με μακρύ τρίχωμα χρειάζονται πιο συχνά "pet grooming".Οι ιδιοκτήτες τους δίνουν μεγαλύτερη προσόχη και στη δική τους εξωτερική εμφάνιση.
Ιδιόκτητες σκύλων που δεν θέλουν συχνή περιποίηση είναι συνήθως άνθρωποι που δίνουν έμφαση στην τάξη και αποφεύγουν να κάνουν την ζωή τους δύσκολη.


ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΚΥΛΟΥ: ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟ VS ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ
Έαν ο σκύλος σας έχει άπο ένα στρωματάκι σε κάθε δωμάτιο ή κοιμάται σε βελούδινο κρεβάτι,είναι πιθανόν ότι σας αρέσει να καλομαθαίνετε αυτούς που αγαπάτε.Ιδιοκτήτες που αγκαλιάζονται με τους σκύλους τους στπ κρεβάτι είναι συναισθηματικοί και καλόκαρδοι.
Έαν ο σκύλος περνάει τον περισσότερο χρόνο μόνος του ή σε εξωτερίκο χώρο,τότε ο ιδιοκτήτης του μπορεί να δώσει την εντύπωση στον κόσμο ότι δεν διαθέτει το προσόν της εκτίμησης και της αναγνώρισης προς τρίτους.


ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΚΥΛΟΥ:ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ VS ΚΑΚΟΤΡΟΠΟΥ
Τις περισσότερες φορές,οι καλά εκπαιδευμένοι σκύλοι απεικονίζουν εναν υπέυθυνο,χαρούμενο και οργανωτικό άνθρωπο.
Ένας σκύλος με προβλήματα συμπεριφοράς είναι πιθανόν να έχει ένα ανυπόμονο,αγχωμένο και ανικανοποίητο ιδιόκτητη.



Παρόλο που όλα τα παρά πάνω είναι μόνο παράτηρησεις,σίγουρα μας δίνουν την ευκαιρία να σκεφτούμε λίγο παραπάνω.Είτε μας αρέσει είτε όχι,οι σκυλίσιοι σύντροφοί μας είναι ο "καθρέφτης" της προσωπικότητας μας,μια αντανάκλαση του εαυτού μας όρατη από τους γύρω μας.


Δείτε πως μπορείτε να κάψετε περιττό λίπος με την βοήθεια του Raspberry Ketone Forte διαβάστε περισσότερα εδώ για άντρες εδώ για γυναίκες
πηγή 
ΣΟΥ ΆΡΕΣΕ;
author

Σχετικα με τα σχολια

Οι απόψεις και τα σχόλια σας είναι όλα αποδεκτά, απλά να εκφράζονται με κόσμιο τρόπο, χωρίς να θίγονται πρόσωπα και καταστάσεις. Ευχαριστούμε έκ των προτέρων!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου