Κυριακή 28 Απριλίου 2013

13χρονος και κούκλος | Αναγνωρίζετε ποιου Νο 1 Έλληνα τραγουδιστή είναι γιος!

Είναι 13 χρονών. Τον λένε Γιώργο. Είναι το δεύτερο παιδί πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή. 
Έχει μία μεγαλύτερη αδερφή και τρία ακόμη μικρότερα αδέρφια. Κι αν κάνατε την πρόσθεση θα μετρήσατε 5 παιδιά, άρα πολύ εύκολα καταλάβατε ότι πρόκειται για τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου.

Ο Γιώργος Κακοσαίος είναι ο 13 χρονος γιος του Γιάννη Πλούταρχου και της Μαρίας Κακοσαίου. Ο όμορφος ξανθός νεαρός, μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά του και λιγότερο, τουλάχιστον στα χρώματα, στη μαμά του.

Όπως και η υπόλοιπη οικογένεια βρέθηκε το Σάββατο το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής για να παρακολουθήσει τον μπαμπά του στην παράσταση "Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα".

Η μουσική παράσταση είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μενέλαου Λουντέμη, το οποίο αποτελεί και την αυτοβιογραφία του σημαντικού έλληνα πεζογράφου, ενώ ταυτόχρονα χαρακτηρίζει ολόκληρη εποχή με τις κοινωνικές αναφορές του.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Μπάρμπα-Ανέστης: Κώστας Βουτσάς
Μέλιος: Θανάσης Τσαλταμπάσης
Συμμετέχει φιλικά ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος ερμηνεύει επί σκηνής τα τραγούδια της παράστασης.
Συμφωνική Ορχήστρα και Παιδική Χορωδία των Εκπαιδευτηρίων ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

Αν γινόταν εδώ αυτό, η μισή Ελλάδα θα είχε καεί!!!

Για τα όσα έζησε στην Κύπρο, λόγω των απρόβλεπτων εξελίξεων στην οικονομία του νησιού,....
αλλά και για το πώς αντιμετώπισαν ίδια και ο σύζυγός Φώτος Πιττάτζης, την κατάσταση αυτή μίλησε η Νικολέττα Καρρά.



«Θαύμαζα από πριν τους Κυπρίους για την ευρηματικότητά τους και όλο αυτό που φέρουν και τώρα τους θαύμασα ακόμα πιο πολύ. Είχαν μια παροιμιώδη ψυχραιμία, που δεν ξέρω αν θα την είχαμε, αν αντιμετωπίζαμε το ίδιο πράγμα. [...] Ήρεμα, στην ουρά στις τράπεζες, χωρίς τσακωμούς, χωρίς επεισόδια. Αν γινόταν εδώ αυτό, η μισή Ελλάδα θα είχα καεί. Θα είχε βγει ο κόσμος με τα όπλα στους δρόμους. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έζησα. Έβλεπα τον κόσμο πώς το αντιμετώπιζε και πώς μπήκαν κατ' ευθείαν στη διαδικασία του μετά, του τι θα κάνουν μετά από αυτό» είπε η ηθοποιός στην εκπομπή «Μίλα».

Η Νικολέττα Καρρά, μάλιστα, αναφέρθηκε και στο πόσο επηρέασε η κρίση την ίδια και τον σύζυγό της: «Το πρώτο 24ωρο ήταν παγωμένο. Όταν έγινε αυτό ήταν το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας. Είχαμε κανονίσει να φύγουμε μια εκδρομή. Κάναμε την προσπάθεια να φύγουμε, όμως, ο ένας ήταν σε αυτήν την κατάσταση λόγω των εξελίξεων, εγώ ήμουν κρυωμένη και το ταξίδι έμεινε στη μέση. Γυρίσαμε πίσω, πριν την ώρα μας. Πραγματικά ήταν πάρα πολύ απρόσμενο. Πάγωσε τον Φώτο, έκανε μεγάλη ζημιά στη δουλειά του, αλλά και αυτός ενδιαφέρθηκε αμέσως για το τι κάνουμε μετά και πώς προχωράμε».



Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ

Ποια ζώδια κάνουν τις πιο μακροχρόνιες σχέσεις;;;

Βρίσκεσαι σε φάση που θέλεις να βρεις το «λιμάνι» σου, δηλαδή τον άνθρωπο με τον οποίο θα «αράξεις» και θα κάνεις μία όμορφη, σταθερή και μακρόχρονη σχέση ή γάμο;
Θέλεις να βρεις έναν άνθρωπο, που θα σου αφοσιωθεί ολοκληρωτικά και με τον οποίο θα μπορείς να αποκτήσεις έναν όμορφο ερωτικό δεσμό που θα έχει αντοχές στο χρόνο;


Στην αστρολογία, υπάρχουν, σύμφωνα με το oroskopos, ζώδια τα οποία επιδιώκουν και θέλουν την δέσμευση, άλλα ζώδια δεν αποχωρίζονται εύκολα την ελευθερία τους και κάποια από αυτά, θέλουν τον χρόνο τους για να πάρουν την απόφαση να αποκατασταθούν.

ΚΡΙΟΣ
Δύσκολα δεσμεύεται ένα ατίθασο Κριάρι, το οποίο λατρεύει την ελευθερία του και τον τρομάζει η σκέψη της μακρόχρονης δέσμευσης! Ένας Κριός, θα ερωτευτεί ξαφνικά, παράφορα και κεραυνοβόλα και θα μπει με ενθουσιασμό σε μία σχέση, κάνοντας σχέδια και όνειρα ότι θα κρατήσει για πάντα ... Πολύ γρήγορα όμως, όταν του φύγει αυτός ο αρχικός ενθουσιασμός του έρωτα... τότε ο Κριός αρχίζει να πιέζεται, να ζορίζεται και χαλαρώνει αμέσως τους ρυθμούς γιατί πολύ απλά η δέσμευση τον τρομάζει ...Ο Κριός είναι ένα από τα ζώδια που φημίζεται για τους συχνούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις ... μην παραξενευτείς λοιπόν που όταν θα αρχίσει να «δένει» μαζί σας το γλυκό ... ξαφνικά «την κάνει» και σου εμφανιστεί και πάλι μετά από κανά τρίμηνο ... Είναι οι γνωστές Κριαρίσιες υπεκφυγές για μόνιμο δεσμό... οι οποίες όμως ξεπερνιούνται όταν περάσει ο καιρός και καταλάβει ότι χωρίς εσένα δεν μπορεί!

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος φημίζεται για την πίστη και την αφοσίωσή του. Όταν ερωτεύεται, θέλει και προσπαθεί να χτίσει μία μόνιμη, σταθερή σχέση η οποία θα μπορέσει να σταθεί δυνατή στο χρόνο.Ένα Ταύρος, μπορεί να παραμείνει σε μία σταθερή, μακρόχρονη σχέση, αρκεί να απολαμβάνει όμορφες στιγμές με το ταίρι του . Απαραίτητη προϋπόθεση για την διατήρηση μίας μακρόχρονης σχέσης με έναν Ταύρο, είναι να είναι απόλυτα ικανοποιημένος σεξουαλικά από το ταίρι του και φυσικά να έχει να κάνει με ένα σοβαρό άτομο στο οποίο μπορεί να βασιστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας Δίδυμος δύσκολα δεσμεύεται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι ενάντια στις μακρόχρονες σχέσεις. Για να πάρει την απόφαση να αφοσιωθεί σε μία σχέση, θα πρέπει ο σύντροφός του να του αφήνει περιθώρια ελευθερίας και φυσικά είναι πολύ σημαντικό, να μοιράζεται με το ταίρι του βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία. Είναι πολύ σημαντικό για έναν Δίδυμο, να έχει στο πλάι του έναν ερωτικό σύντροφο που θα τον θαυμάζει, θα μαθαίνει από αυτόν και θα ξεχνιέται μαζί του σε πολύωρες συζητήσεις που θα τον ταξιδεύουν και θα τον κάνουν να αισθάνεται οικεία και ζεστά. Ο Δίδυμος είναι λάτρης της ατομικότητας, αυτό σημαίνει ότι για να κάνει μία μακροχρόνια σχέση, θα πρέπει το άτομο που έχει δίπλα του, να σέβεται τον προσωπικό του χρόνο και να είναι ένα άτομο δραστήριο και με ενδιαφέροντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένας Καρκίνος, σκέφτεται μόνο την δέσμευση και φυσικά η επιθυμία του είναι να κάνει μία μακρόχρονη σχέση, που θα στηρίζεται σε γερά θεμέλια και κανείς ή τίποτα δεν θα της σταθεί εμπόδιο. Στην προσπάθειά του όμως, να κάνει έναν μόνιμο, μακρόχρονο δεσμό, κάνει λάθος επιλογές, τρώει τα μούτρα του, απογοητεύεται και δίνεται συναισθηματικά σε λάθος ανθρώπους που στην ουσία, δεν μπορούν να του προσφέρουν αυτό που έχει ανάγκη. Ένας Καρκίνος λοιπόν, στα νεαρά του χρόνια θα αναζητά την μόνιμη δέσμευση και όταν ωριμάσει το μυαλό του, θα προσπαθήσει με λογικά κριτήρια να βρει έναν σύντροφο που θα έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να δεσμευτεί μαζί του άνευ όρων!

ΛΕΩΝ
Ένας Λέοντας δεν παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό ότι έχει ερωτευτεί και στα αρχικά στάδια μίας σχέσης, κρύβεται πίσω από τα δάχτυλά του ... Μπορεί να λέει «Εντάξει μωρέ ... ούτε η πρώτη, αλλά ούτε και η τελευταία φορά είναι που ερωτεύτηκα ... δεν θα είναι για κάτι μόνιμο», ωστόσο η καρδούλα του το ξέρει....! Χαρακτηριστικό του γνώρισμα είναι το πάθος αλλά και ο ενθουσιασμός του ... μπορεί να σου κατεβάσει την γη και τα άστρα όταν είναι ερωτευμένος μαζί σου ... Όσο για το θέμα της μακρόχρονης σχέσης, ένας Λέοντας μπορεί να δεσμευτεί και να ακολουθήσει μία σταθερή και μακρόχρονη σχέση, άσχετα αν δεν το παραδέχεται ή προσπαθεί να το αποφύγει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Παρθένος είναι ένας άνθρωπος λογικός, πρακτικός, με σοβαρές αρχές, ηθικός και πιστός, οπότε εύκολα θα έβγαζε κανείς το συμπέρασμα, ότι το ζώδιο της Παρθένου, δεσμεύεται εύκολα ... και όμως δεν είναι καθόλου έτσι. Οι Παρθένοι είναι από τα πιο δύσκολα ζώδια για μακρόχρονη σχέση και οι ίδιοι αποφεύγουν συστηματικά τις πολύ «κολλητές» σχέσεις ... πολύ απλά γιατί θέλει να είναι κάποιες στιγμές μοναχικός και φυσικά πολύ περισσότερο επειδή δεν βρίσκει το κατάλληλο άτομο, που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να σταθεί δίπλα του για πάντα! Ο Παρθένος, θα ακολουθήσει μία μακρόχρονη σχέση, όταν η λογική του θα του δώσει το πράσινο φως ότι έφτασε επιτέλους η ώρα να κάνει το μεγάλο βήμα ....

ΖΥΓΟΣ
Ένας Ζυγός κάνει αρκετές και μακρόχρονες σχέσεις στη ζωή του, αυτό όμως δεν σημαίνει και απόλυτα ότι είναι και πιστός ή ότι είναι λάτρης των σταθερών σχέσεων. Λατρεύει το φλερτ και γενικότερα το παιχνίδι του έρωτα, αγαπά και αγαπιέται και πολλές φορές την πατά και προσκολλάται σε σχέσεις που δεν είναι και τόσο καλές, απλά και μόνο επειδή η καρδούλα του δεν του επιτρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω. Στην ερωτική του ζωή, είναι δεδομένο ότι θα μετρήσει και κάποιες στιγμές απιστίας ....

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός μπορεί να κάνει αρκετές ερωτικές σχέσεις και σε πολλές από αυτές να είναι και άστατος ... πολύ απλά γιατί το μόνο που θα τον δένει θα είναι η σεξουαλική έλξη ... και τίποτα παραπάνω.Όταν όμως την πατήσει και ερωτευτεί, τότε όχι απλά δίνεται ολοκληρωτικά, αλλά δεσμεύεται επί της ουσίας και γίνεται ένας απόλυτος, σταθερός και αφοσιωμένος σύντροφος που ζητά αποκλειστικότητα και μόνιμη σχέση που τίποτα δεν θα μπορέσει να μπει ανάμεσά σε εκείνον και τον σύντροφό του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα από τα ζώδια που βαριούνται εύκολα τις μακρόχρονες σχέσεις, είναι ο Τοξότης... Δεν είναι μόνο ότι τις αποφεύγει αλλά τις κατακρίνει κιόλας, αφού είναι λάτρης των νέων εμπειριών και θεωρεί ότι ένας μόνιμος ερωτικός δεσμός σε εγκλωβίζει και σου δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που σου προσφέρει... Ένας Τοξότης, έστω και αν ερωτευτεί και στη συνέχεια αγαπήσει, πάντα θα έχει μία περίεργη ιδέα για την δέσμευση και θα τον ενοχλεί και μόνο η ιδέα της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως λατρεύει την οικογένεια και την παράδοση και ένα από τα σχέδια της ζωής του είναι να αποκτήσει μία σταθερή μακρόχρονη σχέση η οποία θα δοκιμαστεί και στη συνέχεια θα καταλήξει σε γάμο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι κάθε σχέση που κάνει ένας Αιγόκερως είναι μόνιμη και μακρόχρονη ... Για παράδειγμα ένας Αιγόκερως με Αφροδίτη στον Τοξότη, σαφώς θέλει πολλές ερωτικές εμπειρίες και θα κάνει αρκετές περιστασιακές σχέσεις μέχρι να βρει το άλλο του μισό (το ίδιο αν έχει και την Αφροδίτη του στον Υδροχόο). Το σημαντικότερο για έναν Αιγόκερω, είναι να βρει έναν σύντροφο, ο οποίος θα νιώθει περήφανος για τον ίδιο και θα μπορούν να έχουν κοινά όνειρα και φιλοδοξίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Του αρέσει η ποικιλία, δεν τα πάει καλά με την μόνιμη δέσμευση αλλά θέλει να μπορεί να φλερτάρει, να κάνει νέες γνωριμίες και να χαίρεται την εργένικη ζωή του. Παρόλα αυτά , ένας Υδροχόος μπορεί εντελώς ξαφνικά να σε εκπλήξει και από ασταθής στα ερωτικά του, εντελώς ξαφνικά να ερωτευτεί σφόδρα και να αποφασίσει να αφοσιωθεί πλήρως και με σταθερότητα σε έναν σύντροφο. Συνήθως το ταίρι που επιλέγει να μείνει στο πλάι του, διαφέρει πολύ από τον ίδιο και καταφέρνει πάντα να τον εξιτάρει και να τον κρατά σε εγρήγορση.

ΙΧΘΥΣ
Λέει ότι του αρέσουν οι μόνιμες δεσμεύσεις και τις περισσότερες φορές το διατηρεί αυτό ... όντως είναι οπαδός των μακρόχρονων σχέσεων, είναι όμως και πρώτος στη λίστα των ζωδίων που θα την πατούσαν ερωτικά με κάποιο άλλο άτομο, ενώ είναι ήδη σε μία σχέση! Μην εντυπωσιαστείς λοιπόν ακούγοντας έναν Ιχθύ να σου λέει ότι είναι παιδί για σπίτι και οικογένεια ... άφησε το χρόνο να σου δείξει αν τελικά αυτό είναι κάτι που θα το κάνει μαζί σου!

Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ

Δείτε την 20χρονη που ξεμυάλισε τον Bradley Cooper! [φωτο]

Ο σέxι ηθοποιός χρόνια δεν κοιτά! Φήμες θέλουν τον γόη του Χόλυγουντ να έχει σχέση με μοντέλο 18 χρόνια μικρότερή του.
Στην αγκαλιά ενός 20χρονου μοντέλου θέλουν οι φήμες τον Bradley Cooper, που κατά καιρούς έχει πλαγιάσει με μερικές από τις πλέον διάσημες ηθοποιούς και τραγουδίστριες!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο γοητευτικός σταρ είναι ζευγάρι με την Suki Waterhouse, με την οποία γνωρίστηκε πριν από περίπου τρεις μήνες, κατά την διάρκεια ενός event στο Λονδίνο.Οι φήμες λένε πως ο έρωτας καλά κρατεί, με το ζευγάρι να λέγεται πως έχει απολαύσει μέχρι και ρομαντική απόδραση για δύο στο Παρίσι!

Στην γαλλική πρωτεύουσα δεν τους «τσάκωσε» κανείς, ωστόσο, τον Φεβρουάριο οι παπαράτσι «συνέλαβαν» την 20χρονη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του Bradley, καθώς έφευγαν μαζί από τα «Elle Style Awards»!








Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ

ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ!!! Ζώδια και πεθερές! Δείτε τι έχετε να πάθετε...

Αλήθεια πόσο συναισθηματικές, γενναιόδωρες και υπερβολικές είναι οι πεθερές σας;
Μήπως υπονομεύουν τη σχέση σας και θεωρούν το ταίρι σας ιδιοκτησία τους;

Πεθερά Κριός: Είναι αρκετά κοινωνική και δυναμική προσωπικότητα γεμάτη ένταση και νευρικότητα. Της αρέσει να επιβάλλεται ενώ η έντονη ανησυχία και ο εγωισμός της μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη σχέση σας αν δεν φροντίσετε από την αρχή να της κόψετε το αέρα. Η πεθερά Κριός αγαπά πολύ τα παιδιά της και προσφέρει απλόχερα τη συμπαράσταση της. Η συμπεριφορά της όμως μπορεί να γίνει υπερβολική θέλοντας αυτή να έρχεται πάντα πρώτη χωρίς να διστάζει να εκφράσει τη γνώμη της πάνω σε όλα τα θέματα γεμάτη μαχητικότητα και ενθουσιασμό. Είναι όμως αρκετά ανοιχτοχέρα και κατά βάθος έχει χρυσή καρδιά αρκεί να την φέρετε στα νερά σας ποντάροντας στην καλοσύνη της.

Πεθερά Ταύρος: Είναι αρκετά συντηρητική με πολύ ανεπτυγμένο το αίσθημα του σκεπτικισμού και της λογικής. Η πεθερά Ταύρος έχει την τάση προς την κυριαρχία την κτητικότητα και το δεσποτισμό απέναντι στην οικογένεια και τα παιδιά της. Για να τα πάτε καλά μαζί της θα πρέπει να σεβαστείτε την αξιοπρέπεια της και να μην είστε έντονα επικριτικοί μαζί της. Της αρέσουν τα δώρα και ο σεβασμός στην σχεδόν πάντα προσγειωμένη άποψη της, παρόλου που οι αντιλήψεις της είναι λιγάκι πεπαλαιωμένες και συντηρητικές !!!

Πεθερά Δίδυμος: Με μια πεθερά Δίδυμο νομίζω πως δεν θα γίνετε ποτέ αντικείμενο διαμάχης βάζοντας σε μπελάδες τη σχέση σας. Παρόλου που της αρέσει να ανακατεύετε σχεδόν παντού ξέρει να ελίσσετε παίρνοντας το μέρος και των δυο αρκεί να επικοινωνείτε μαζί της πνευματικά δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη σωστή φροντίδα της εκπαίδευσης των μελών της οικογενείας σας. Δεν της αρέσουν οι διαμάχες και θα πρέπει να ποντάρετε στην έντονη ευαισθησία του χαρακτήρα της.

Πεθερά Καρκίνος: Η πεθερά Καρκίνος είναι πολύ στοργική ευαίσθητη και με έντονο το συναίσθημα του μητρικού ένστικτου. Προκειμένου να περνάνε τα παιδιά της καλά προσφέρετε στις δουλείες του σπιτιού σας αν και είναι γκρινιάρα και πολύ κτητική. Της αρέσει να αναπολεί και να ξαναθυμάται ιστορίες των παιδιών της από τα παλιά και αν καταφέρετε να γίνετε ακροατής της θα συνεισφέρει στην οικογένεια σας, δίνοντας χρήματα για συσκευές και ανέσεις του νοικοκυριού σας ενώ παράλληλα είναι η ιδανικότερη νταντά για τα μικρά μέλη της οικογενείας σας.

Πεθερά Λέων: Αν το δικό σας ταπεραμέντο είναι λιγάκι διαφορετικό είναι πολύ δύσκολο να συγχρονισθείτε με μια πεθερά Λέοντα και παρόλου που είναι αρκετά αξιοπρεπείς της αρέσει να ανακατεύετε ελέγχοντας τα πάντα και κάνοντας τον αρχηγό στο σπίτι σας. Αν σας παριστάνει το αφεντικό προσπαθήστε να πατήσετε στο ευαίσθητο σημείο της που είναι η καλοσύνη και η δικαιοσύνη. Αν και το ύφος της είναι τυπικό και αυστηρό απέναντι στα παιδιά σας της αρέσει να είναι γενναιόδωρη ως αναφορά τη μόρφωση τη σωστή συμπεριφορά και την αποκατάσταση των εγγονών της. Αν θέλετε να τα πάτε καλά μαζί της δείξτε σεβασμό στην γνώμη της εξασφαλίζοντας τη συμπαράσταση της κατά… κάποιον τρόπο !!!

Πεθερά Παρθένος: Οι πεθερά που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου είναι λιγάκι υποχόνδρια και έχει έντονα αναλυτική και κριτική στάση απέναντι στα παιδιά της. Συχνά θα σας επιπλήξει για τα ελαττώματα σας χωρίς όμως καθόλου δόλο και κακία. Της αρέσει η τάξη και το νοικοκυριό και θα είναι σχεδόν πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει στο μαγείρεμα και τη φύλαξη των παιδιών σας. Είναι αρκετά, ευαίσθητη και σκληροπυρηνική οπαδός της οικονομίας κάνοντας τα πάντα για να εξασφαλίσει το μέλλον των παιδιών της. Συνήθως κάνει υποχωρήσεις και φροντίζει να είστε καλά με το παιδί της βοηθώντας ανιδιοτελώς στη σύσφιξη της σχέσης σας αποτρέποντας το χωρισμό !!!

Πεθερά Ζυγός: Η πεθερά Ζυγός είναι καλόγουστη ευαίσθητη και γεμάτη χιούμορ. Οι συμβουλές της θα σας προσφέρουν πολύτιμες εναλλακτικές λύσεις γεμάτες ενθουσιασμό σκέψη και ανιδιοτελή αγάπη. Συχνά αγνοεί τις δικές της ανάγκες προκειμένου να ευχαριστήσει τα παιδιά της και θα κάνει τα πάντα για να είναι δίκαιη στη σχέση σας δείχνοντας ιδιαίτερη φροντίδα και στοργή στα εγγόνια της. Δεν της αρέσει να ανακατεύετε στη σχέση σας και αν καμιά φορά παρεκτραπεί λόγω αφέλειας φροντίζει να είναι δίκαιη ανάμεσα σε σας και το παιδί της. Είναι ιδιαίτερα στοργική και τρυφερή με τα εγγόνια της ενώ η μεγάλη της χαρά θα είναι να συνδράμει οικονομικά στη μόρφωση και φροντίδα τους.

Πεθερά Σκορπιός: Η πεθερά Σκορπιός έχει έντονο το αίσθημα της αξιοπρέπειας και αντιπαθεί τις ερωτήσεις. Είναι αυστηρή με τα παιδιά της και νοιάζεται για την οικογενειακή τους γαλήνη και ευτυχία. Αν και πολλές φορές είναι απότομη θα σας χαρίσει απλόχερα τη βοήθεια της γεμάτη πλούσια συναισθήματα χωρίς να ανακατευτεί στη σχέση και τα προσωπικά σας. Πολλές φορές μπορεί να γίνει αυταρχική με τα εγγόνια της εξαιτίας της έντονα ανεπτυγμένης ευθύνης απέναντι τους.

Πεθερά Τοξότης: Η πεθερά Τοξότης έχει έμφυτη την ικανότητα να τα πάει καλά μαζί σας. Σε περιπτωση που διαφωνήσετε μαζί της θα το ξεχάσει σχεδόν αμέσως και θα είστε γρήγορα η καλύτερη φιλενάδα της. Έχει μια τάση προς τη μεταφυσική και είναι fun της αστρολογίας. Η πεθερά Τοξότης είναι αισιόδοξη πάντα χαμογελαστή και ειλικρινής. Αγάπα τα παιδιά της και είναι πρόθυμη να παίξει με τα εγγόνια της περιμένοντας πολλά από αυτά. Είναι ενθουσιώδεις με οποίες αλλαγές θα θελήσετε να κάνετε, αντιπαθεί τους καυγάδες και δεν επιθυμεί να ανακατεύετε στη σχέση σας αρκεί να μην την αμφισβητείτε !!!

Πεθερά Αιγόκερως: Η πεθερά Αιγόκερως είναι σοβαρή και με έντονα ισχυρό το αίσθημα της αξιοπρέπειας. Με βαθιά ριζωμένες τις πατροπαράδοτες ρίζες των πρόγονων είναι λάτρης της ποιότητας και το σπίτι της θυμίζει μουσείο γεμάτο αντίκες, πινάκες, ακριβά έπιπλα και βαριά ασημικά ίσως και από την εποχή της αναγέννησης. Δεν θέλει να ανακατεύετε στα προσωπικά σας είναι εγωίστρια και ακλόνητα πίστη στην οικογένεια και τα παιδιά της. Αν και δυσκολεύετε να επικοινωνήσει με τα εγγονάκια της όταν αυτά βρίσκονται σε μικρή ηλικία θα συνδράμει οικονομικά για την καλύτερη μόρφωση και εκπαίδευση τους. Εσείς το μόνο που θα πρέπει να προσέχετε… είναι την πικρή κριτική της διότι τα θέλει όλα στην εντέλεια και είναι τελειομανής.

Πεθερά Υδροχόος: Η πεθερά Υδροχόος βρίσκετε πάντα στο πνεύμα της εποχής. Είναι πολύ εκκεντρική τόσο στην εξωτερική της εμφάνιση όσο και στις απόψεις της. Συνήθως ασχολείται με αποκρυφισμό και έχει έντονα μαγνητική διάνοια από τη φύση της. Της αρέσει να αναμιγνύετε περισσότερο σε κοινωνικά θέματα παρά στο γάμο και τα προσωπικά σας. Με τα παιδιά της διατηρεί άριστες σχέσεις γεμάτη ελευθερία και χωρίς καθόλου σχεδόν διαφωνίες. Μαζί σας θα τα πηγαίνει περίφημα εκτός από μερικές φόρες που μπορεί να γίνει απρόθυμη και αγενείς εξαιτίας της δυσπιστίας της για αυτά που θέλετε εσείς να κάνετε για την οικογένεια σας.

Πεθερά Ιχθείς: Η πεθερά Ιχθείς είναι θεοσεβούμενη και αρκετά αφοσιωμένη στη θρησκεία. Είναι καλόκαρδη, φιλόξενη, φιλάνθρωπη και έντονα πονόψυχη με τα παιδιά της. Είναι ευαίσθητη ευάλωτη αλλά και πολλές φόρες φαντασιόπληκτη. Οι απόψεις της είναι εκτός τόπου και χρόνου. Τα παιδιά της συνήθως είναι κακομαθημένα ενώ εκείνη θα φροντίζει να χώνει συνέχεια τη μύτη της στα οικογενειακά σας θέματα που πραγματικά δεν την αφορούν. Αν θέλετε να τα πηγαίνετε καλά μαζί της θα πρέπει να φροντίσετε να την εξυψώνετε και να δείξτε ψυχραιμία στην εντελώς παράλογη συμπεριφορά της. Με τα εγγονάκια της θα είναι πολύ συναισθηματική ανοιχτοχέρα, ευαίσθητη και η αγκαλιά της θα είναι πάντοτε ζεστή και ανοιχτή για αυτά. Μη σοκάρεστε και δείξτε την ανάλογη ψυχραιμία αν δείτε ξαφνικά τα παιδιά σας να στερούνται πειθαρχίας και να έχουν μυηθεί από τη γιαγιά τους στην πλήρη ακαταστασία.

Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ

VIDEO: Φοιτητής εστριψε τσιγάρο μαριχουάνας 1,5 μέτρου και βάρους 1 κιλού! - Δείτε τι έγινε όταν τον πιάσαν

Άμα είσαι μερακλής ρε παιδάκι μου…

Την ώρα που άναβε το κέφι σε πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια που γιορτάζονταν η έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών, ένας φοιτητής εμφάνισε ένα τσιγάρο μαριχουάνας 1,5 μέτρο μήκος και 1 κιλό βάρος!


Το πώς κατάφερε να στρίψει τέτοιο τσιγάρο, κανείς δεν ξέρει. Ούτε το πόσα χαρτάκια και πόσα χέρια χρειάστηκαν. Πριν προλάβουν οι νέοι να δοκιμάσουν το «έργο τέχνης» εμφανίστηκε η αστυνομία (κλασσικό για Ηνωμένες Πολιτείες) και κατέσχεσε το τσιγάρο-γίγαντα.

Το αξιοπερίεργο; Δεν συνέλαβαν τον κάτοχο, παρότι αυτός διαμαρτύρονταν πολύ έντονα που του πήραν το κόπο του και παρά το γεγονός πως το βάρος της ναρκωτικής ουσίας ήταν αρκετό για να δει το κελί ο νεαρός φοιτητής. 


Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ

Δείτε το βίντεο.

Δες ποια ζώδια "θύματα" συγχωρούν το... κέρατο!

Όπως και να έχει, η απιστία, είναι κάτι, που “πέφτει βαρύ” σε όποιον είναι θύμα της. Υπάρχουν άνθρωποι, που...πιστεύουν, πως η απιστία μέσα στο ζευγάρι είναι κάτι το φυσιολογικό. Άλλοι πάλι, θεωρούν πως το κέρατο, είναι αυτό που λέμε casus belli... Το πώς θα συγχωρήσει και θα κινηθεί το κάθε ζώδιο είναι και αυτό μια εξελικτική διαδικασία την οποία χρειάζεται να την κάνει ο καθένας και κυρίως αυτές τις Άγιες ημέρες που επακολουθούν μέχρι και το Πάσχα. Ο Χριστός που σταυρώνεται αντιπροσωπεύει την δική μας την ψυχή που σταυρωνόμαστε κάθε ημέρα από την ζωή και τους ανθρώπους. Χρειάζεται να θυμάστε ότι όσοι δεν συγχωρούν είναι αυτοί που είναι λιγότερο ικανοί να αλλάξουν τις συνθήκες της ζωής τους.
Κριός
Επειδή έχει στο βάθος καθαρή καρδιά, όταν βλέπει ότι έχει άδικο είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο μπορεί και άκομψα να ζητήσει συγνώμη. Τώρα ο ίδιος αφού φωνάξει, βρίσει ή διεκδικήσει το δίκιο του περνώντας ο καιρός δεν του μένει καμία κακία μέσα του και προσπαθώντας να φέρει ισορροπίες τελικά μπορεί και ο ίδιος να συγχωρήσει. Γενικά επειδή κυνηγάτε την αλήθεια και η τάση σας είναι να τα βγάζετε όλα στην φόρα χωρίς να σκέπτεστε τις συνέπειες είναι εύκολο να παραδεχτείτε τυχόν λάθη ή παραλείψεις από την δική σας την πλευρά και αυτό ελαφραίνει κάπως το βαρύ φορτίο που μερικές φορές κουβαλάτε.

Ταύρος
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ζώδιο που οτιδήποτε κάνει αργεί να το εκδηλώσει. Δηλαδή αν έχει αδικηθεί θα αργήσει να το ξεχάσει και μερικές φορές σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να το κρατήσει για πολύ μεγάλο διάστημα. Τώρα το να ζητήσει συγνώμη και εδώ δυσκολεύεται επειδή προσπαθεί όλα τα χρόνια του να ζει κάτω από συνθήκες και κανόνες που να μην ενοχλεί τους άλλους του φαίνεται πολύ ακραίο να έχει βλάψει κάποιον και δεν το αντιλαμβάνεται εύκολα γιατί πιστεύει ότι έδρασε κάτω από σωστή κρίση. Θα το φιλτράρει πολύ καιρό μέσα του και τελικά θα συγχωρήσει μόνο αν αποφασίσει συνειδητά να ασχοληθεί με το να εξελιχτεί σαν άτομο.

Δίδυμοι
Εδώ έχουμε μια ιδιαίτερη μορφή ατόμων που επειδή είναι πολύ δραστήριοι και διπλωμάτες μπορεί να ζητήσουν συγνώμη επιφανειακά γιατί δεν τους είναι και πολύ δύσκολο αλλά τελικά μέσα τους χρειάζεται να κάνουν πολύ μεγάλη δουλειά ώστε να αντιληφτούν βιωματικά που ακριβώς έχει γίνει λάθος και που όχι. Για αυτό όταν έρθει η ώρα να συγχωρήσουν μπορεί να είναι περισσότερο αυστηροί με τους γύρω τους και επειδή χωρίς να το θέλουν μνησικακούν βαθιά σκεπτόμενοι συνέχεια και επαναλαμβάνοντας πράγματα τα οποία τα αναμασούν πολλές φορές και τελικά πληγώνουν τον εαυτό τους είναι αργή η συγχώρεση και του εαυτούς τους και των άλλων. Αλλά όταν έρθει είναι λυτρωτική.

Καρκίνος
Παρόλο που εξωτερικά δείχνουν μόνιμα ευαίσθητοι και πληγωμένοι από τις συμπεριφορές των γύρω τους όταν έρθει η ώρα που θα πρέπει να ζητήσουν συγνώμη επειδή έχουν εμπειρία της ανθρώπινης ψυχής θα το κάνουν με μεγάλη συντριβή και κατάνυξη. Από την άλλη όταν χρειάζεται να συγχωρήσουν επειδή γενικά είναι άτομα που όταν κατά την γνώμη τους πιστεύουν ότι έχουν αδικηθεί θα το σκεφτούν πάρα πολύ για να φτάσουν τελικά στο τελική συγχώρεση. Ο χρόνος είναι πολύ μεγάλος σχετικά με άλλα ζώδια γιατί λόγω της μεγάλης ευαισθησίας πληγώνονται και μπορεί να δείχνουν ότι είναι με το μέρος σου αλλά τελικά μέσα τους το κρατάνε πολύ βαθιά. Εδώ πραγματικά αν γίνει η συγχώρεση η λύτρωση θα είναι αληθινή και μεγάλη.

Λέων
Εδώ έχουμε να κάνουμε με εγωιστές οι οποίοι σπάνια ζητούν συγνώμη γιατί πιστεύουν για τον εαυτό τους ότι δεν κάνουν σχεδόν ποτέ λάθη και φταίνε οι άλλοι. Αυτό βέβαια τους απομονώνει από το κυριότερο και πιο συγκλονιστικό μέρος της ζωής που είναι η ανθρώπινη επικοινωνία και οι φίλοι γιατί έχουν ακαμψία. Αλλά όταν είναι να συγχωρήσουν το κάνουν πολύ πιο εύκολα γιατί κατά βάθος είναι μεγαλόψυχα και έχουν σαν τάση να ανοίγουν την καρδιά τους να γιατρεύουν τις πληγές τους από μόνοι τους και με αυτόν τον τρόπο να δίνουν την ζεστασιά και την αγάπη που χρειάζονται οι άλλοι. Εδώ το πιο σημαντικό για ένα Λιοντάρι είναι πρώτα η συγχώρεση του εαυτού και μετά όλα τα υπόλοιπα. Αν καταφέρουν και συγχωρήσουν τον εαυτό τους τότε όλα αλλάζουν και εξελίσσονται με ένα ταχύτατο τρόπο.

Παρθένος
Εδώ το άτομο χρειάζεται να σταματήσει να κρίνει. Γιατί επειδή κρίνει όλη την ημέρα και όλη την νύχτα δεν του δίνεται περιθώριο ούτε να ζητήσει συγνώμη αλλά ούτε και να συγχωρήσει κάποιον άλλο αφού συνέχεια βγάζει συμπεράσματα για τον εαυτό του και για τους άλλους. Είναι πολύ δύσκολο και χρειάζεται να πάρει κάποιος συνειδητή απόφαση μπαίνοντας στην διαδικασία της αλλαγής και της τροποποίησης της ζωής του. Επειδή όμως μέσα του κουβαλάει το μήνυμα της ευαισθησίας και της αγάπης με την προσφορά και την ανιδιοτελή υπηρεσία τελικά όταν σταματήσει το μυαλό να μιλά μπορεί άνετα και να ζητήσει συγνώμη αλλά και να συγχωρέσει το πρόσωπο που το έχει προδώσει ή πληγώσει. Και εδώ είναι μακρύς ο δρόμος αλλά όταν γίνει είναι το άτομο απελευθερώνεται γιατί αρχίζει να αγαπάει αληθινά τον εαυτό του.

Ζυγός
Εδώ υπάρχει μεγαλύτερη αρμονία και ευελιξία. Τα άτομα που είναι κάτω από την κομψή και ευγενική ενέργεια της Αφροδίτης προσπαθούν να μην δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις μεταξύ των σχέσεων τους για να μην βρεθούν στην δύσκολη θέση που έχει να κάνει με την σύγκρουση. Αποφεύγουν οτιδήποτε έχει να κάνει με φασαρία, αψιμαχία ή διαφωνία. Προτιμούν να είναι αρεστοί και λόγω της διπλωματίας αλλά και της έμφυτης ευγένειας που διαθέτουν ζητούν εύκολα συγνώμη. Τώρα το να συγχωρήσουν είναι μια άλλη μεγάλη υπόθεση που είναι και το δεύτερο στάδιο για να ξεκλειδωθεί η καρδιά. Εκεί ανάλογα με το πόσο έχει αγαπήσει το άτομο δημιουργικά τον εαυτό του και τον έχει φροντίσει ανάλογο θα είναι και το αποτέλεσμα. Πάντως θα προσπαθήσει να τα βρει και αυτό τον κάνει πολύ πιο εύκολο στο άνοιγμα της καρδιάς λόγω της ανάγκης που έχει να ζει με αρμονία με τους γύρω του.

Σκορπιός
Έχουν ακουστεί πολλά για υποτιθέμενη κακία και εκδικητικότητα του Σκορπιού και μάλλον έχει παρεξηγηθεί αυτό το ζώδιο γιατί υπάρχουν τόσο ισχυρά άτομα σε αυτό τον συνδυασμό και έχουν τόσο μεγάλη αγάπη για το οτιδήποτε κάνουν που σε πολύ ακραίες περιπτώσεις λειτουργούν με την διαδεδομένη εικόνα τους. Απλά επειδή δίνονται με πάθος στο οτιδήποτε κάνουν και αγαπούν με πάθος και με μεγάλη πίστη και σταθερότητα τους φίλους τους για αυτό έχουν ανάγκη από μεγαλύτερη αποδοχή και αντίστοιχη συμπεριφορά. Αν δεν την βρουν επειδή το απαιτούν και αυτό είναι το λάθος τους τότε θυμώνουν και δεν ζητούν συγνώμη αλλά ούτε και συγχωρούν. Ο δρόμος για την καρδιά σίγουρα θέλει υπομονή αν είναι κυρίως θυμωμένοι ή αδικημένοι. Αλλά όταν φτάσουν είναι τόσο δυνατό το φώς που ούτε για μια στιγμή δεν διστάζουν να τον ακολουθήσουν.

Τοξότης
Έχουν ακουστεί πολλά για τους Τοξότες ότι είναι καλοκάγαθοι και βαθιά καλοσυνάτοι. Επειδή οι πιο πολλοί λειτουργούν σαν τα μικρά παιδιά, δηλαδή το μικρό παιδί όταν θυμώνει κλαίει για λίγο και μετά γελάει έτσι είναι και με τους Τοξότες, θυμώνουν, ξεθυμώνουν ζητούν εύκολα συγνώμη και μετά θυμώνουν και πάλι από την αρχή. Τώρα όταν έρθει η ώρα να συγχωρήσουν επειδή έχουν μια τάση να δικαιολογούν τους πάντες και τα πάντα και καλά κάνουν γιατί με αυτόν τον τρόπο εξελίσσονται και δεν καθυστερούν και πολύ για αυτό δεν κρατάνε πολλές κακίες τους είναι πιο εύκολο να συγχωρήσουν. Αλλά μερικές φορές επειδή είναι ακραίοι και υπερβάλλουν χρειάζεται να μετριάσουν τον τρόπο που εκφράζουν τα συναισθήματά τους γιατί εκεί την πατάνε και γίνονται τα λάθη. Δηλαδή νομίζουν ότι έχουν συγχωρήσει και δεν υπάρχει βάθος στην πράξη τους και την πατάνε. Είναι αναγκαίο να μπουν πιο βαθιά στον εαυτό τους και από εκεί να ξεκινήσουν την αλλαγή.

Αιγόκερως
Εδώ έχουμε τα άτομα που δεν μπορούν να αδικήσουν εύκολα και προσπαθούν όσο μπορούν να είναι σωστοί, δίκαιοι και αντικειμενικοί. Αλλά αυτό είναι και μια παγίδα για την καρδιά τους. Επειδή βάζουν τον εαυτό τους στο βάθρο του αδέκαστου είναι και πιο δύσκολο σε αυτούς να παραδεχτούν το λάθος. Λειτουργούν με τον Νόμο και αυτό τους προσθέτει ακόμα και μια δικαιολογία ότι είναι άκαμπτοι και ιδιαίτεροι. Όταν είναι να ζητήσουν συγνώμη θα το σκεφτούν ξανά και ξανά και αν το κρίνουν σκόπιμο τότε θα κίνηση. Όταν είναι να συγχωρήσουν τότε θα περάσουν από ατελείωτες συζητήσεις και διαδικασίες. Συνήθως κρύβουν καλά την ευαισθησία τους με πολλά πρέπει θα είναι μακριά από την αλήθεια τους. Επειδή κλείνονται εύκολα και ταλαιπωρούνται από την εκμετάλλευση και την αδικία η καρδιά τους παραμένει κρύα και ανέπαφη με την ζεστασιά. Αλλά αν το πάρουν απόφαση να συγχωρήσουν τότε τελικά αλλάζουν τις συνθήκες της ζωής τους.

Υδροχόος
Ιδιαίτερα άτομα που δίνουν απλόχερα στους φίλους στον κόσμο στους αδύναμους αλλά χωρίς συναισθηματική προσέγγιση. Σπάνια ζητούν συγνώμη γιατί νιώθουν ότι είναι αδύνατον να γίνουν λάθη από την πλευρά τους. Υπάρχει μεγάλη αδιαλλαξία και στενοκεφαλιά. Όταν κλείνουν δεν δίνουν καμία ευκαιρία ούτε στον εαυτό τους αλλά και στους άλλους. Παρόλα αυτά επειδή αναγνωρίζουν μέσα τους την αλήθεια προσπαθούν να αλλάξουν τις συνθήκες τους με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Θα ζητήσουν συγνώμη όταν νιώσουν ότι έχουν υπερβεί τις αξίες τους σε σχέση με τις αξίες των άλλων. Από την άλλη για να συγχωρήσουν θα αργήσουν πάρα πολύ και μερικές φορές σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί και ποτέ. Όπου θα προτιμήσουν να μείνουν στο σκοτάδι με παγωμένη καρδιά παρά να υποχωρήσουν πάνω στις αρχές τους. Επειδή όμως θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η συγχώρεση είναι μια πανέξυπνη και πρακτική στρατηγική και θα πρέπει να την επιδιώξουν γιατί το παρόν τους κατατροπώνεται και αφανίζεται από το παρελθόν.

Ιχθύες
Ευαίσθητα άτομα με ιδιαίτερο ψυχισμό. Αγαπούν, κλαίνε, συναισθάνονται και γενικά δείχνουν ενδιαφέρον και εύκολή αποδοχή. Σπάνια μνησικακούν γιατί πάντα πιστεύουν ότι οι προθέσεις τους γίνονται πάντα για καλό και πιστεύουν μέσα τους βαθιά ότι πάντα ενεργούν για το καλό. Ζητούν εύκολα συγνώμη γιατί δεν θέλουν να πληγώνουν κανέναν από την συμπεριφορά τους και εύκολα από την άλλη συγχωρούν τον οποιοδήποτε. Γενικά η καρδιά τους είναι γεμάτη με φως αρκεί να μην χάνουν την ενέργειά τους με πράγματα που είναι ανούσια παίζοντας τον ρόλο μάρτυρα ή του θύματος. Από αυτό δεν συνεπάγεται καμία εξέλιξη. Η καρδιά για να ανοίξει θέλει συνείδηση και ισχυρή θέληση. Δεν γίνεται τίποτε εύκολα αλλά και με ένα κλικ μπορεί να αλλάξουν τα πάντα.

Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ

πηγή

Ανεξήγητα -ακόμα και σήμερα- μυστήρια

Ενοχλητικές εκτροπές από την κανονικότητα και φυσικές ανωμαλίες!
Τα περισσότερα μυστήρια της οικουμένης, όταν ιδωθούν με κριτική μάτια και καχύποπτο πνεύμα, καταρρέουν συνήθως κάτω από το βάρος της επιστημονικής αμφιβολίας.

Κι όμως, ακόμα και στο πλαίσιο αυτό φαίνεται να συνεχίζουν να υπάρχουν ανεξήγητες ανωμαλίες που ανθίστανται σθεναρά σε οποιαδήποτε απόπειρα «τακτοποίησής» τους.

Ο καλοβαλμένος κόσμος μας μένει έτσι μετέωρος, με το υπερφυσικό και το απόκοσμο να εισβάλουν από το παράθυρο της καθημερινότητας...

Ετοιμαστείτε λοιπόν να ανακαλύψουμε μια σειρά από μυστήρια που παραμένουν εκτροπές από την κανονικότητα, χωρίς να έχει προταθεί ακόμα ικανοποιητική εξήγηση ή να μπορούν να περιληφθούν σε γνωστές κατηγορίες μυστηρίων.

Είμαστε τελικά απόλυτα σίγουροι για το τι συμβαίνει στον πλανήτη μας;

Η γιγαντιαία αράχνη του Κονγκό



Την ώρα που πολυάριθμες αναφορές στον πλανήτη κάνουν λόγο για απόκοσμα ερπετοειδή και ψάρια-τέρατα, με την αλήθεια τους να ελέγχεται ακόμη, υπάρχει πάντα το θέμα με τη μοναδική και ακόμα τρομακτικότερη παρουσία των δίμετρων αραχνών του Κονγκό. Σε όλη τη διάρκεια του 20ού αιώνα, ταξιδιώτες και ερευνητές που βρέθηκαν στο Κονγκό έγιναν μάρτυρες -κατά δήλωσή τους φυσικά- ενός τεράστιου αραχνοειδούς πλάσματος, με τους αυτόπτες μάρτυρες να το εντοπίζουν σε δέντρα ή ακόμα και πλησίον του δρόμου. Το 2000 μάλιστα το θέμα ήρθε και πάλι στην επιφάνεια, με ντόπιους να κάνουν ακριβέστατο λόγο για τεράστιες αράχνες που «ύφαιναν τους κολοσσιαίους ιστούς τους ανάμεσα σε δέντρα», την ίδια ώρα που κυνηγούσαν πουλιά, μεγάλα τρωκτικά ακόμα και μικρές αντιλόπες! Η φυσική ανωμαλία της J'ba Fofi, όπως την αποκαλούν οι γηγενείς του Κονγκό, παραμένει μυστήριο, με τους επιστήμονες να υποθέτουν ότι αποτελεί ενδεχομένως συγγενικό είδος της 30 εκατοστών Αράχνης-Γολιάθ της Βραζιλίας, η οποία τρέφεται επίσης με πουλιά...

Το τεράστιο ερπετοειδές-κροκόδειλος



Η πολιτεία της Τζόρτζια είναι μια περιοχή με πυκνά δάση στα ελώδη εδάφη των νοτιοανατολικών ΗΠΑ. Στις «σκοτεινές» λοιπόν εκβολές της άγριας ακτογραμμής της πολιτείας ένα απόκοσμο πλάσμα έχει θεαθεί πολλάκις, κυρίως στα νερά του Ποταμού Αλταμάχα, με τους πρώτους εντοπισμούς του να χρονολογούνται από τον 18ο αιώνα. Οι αναφορές κάνουν λόγο για ον που μοιάζει μεν με τεράστιο φίδι, ή γιγαντιαίο οξύρρυγχο, το κεφάλι του ωστόσο παραπέμπει σε κροκόδειλο. Πολυάριθμοι κολυμβητές το έχουν συναντήσει και ισχυρίζονται ότι το μήκος του φτάνει γύρω στα 10 μέτρα. Η ιστορική μάλιστα φυλή της περιοχής, η Tama, διαθέτει επίσης αντίστοιχες περιγραφές για το πλάσμα, το οποίο αποκαλούσαν Altamaha-ha. Οι ζωολόγοι θεωρούν ότι πρόκειται πιθανότατα για αμφίβιο των ωκεανών που βγαίνει στα γλυκά νερά για να αναπαραχθεί, γι' αυτό και οι αυτόπτες μάρτυρες το συναντούν συνήθως στις εκβολές των ποταμών. Ο Κροκόδειλος του Αλμυρού Νερού κάνει ακριβώς το ίδιο στην Αυστραλία, με τους επιστήμονες να υποθέτουν ότι πρόκειται ενδεχομένως για άγνωστο είδος κροκοδείλου, με το σημαντικά μεγαλύτερο σώμα του να διευκολύνει το κυνήγι στους ωκεανούς...

Η «συγχώνευση»



Ήταν το 1953 όταν άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο έγινε αντιληπτό από το ραντάρ της πολεμικής αεροπορίας του Μίσιγκαν. Ο υπολοχαγός Felix Moncla επιβιβάστηκε αυτόματα στο μαχητικό του F-89 Scorpion για να ερευνήσει την ανωμαλία: πλησιάζοντας ωστόσο το αντικείμενο, το ραντάρ έδειξε μια περίεργη συγχώνευση του αεροσκάφους και του ιπτάμενου αντικειμένου, με τα δυο στίγματα να εξαφανίζονται αμέσως από την οθόνη. Οι πρώτες υποθέσεις έκαναν λόγο για σύγκρουση του μαχητικού του Moncla με καναδικό αεροσκάφος, με τις Αρχές του Καναδά να αρνούνται ωστόσο μια τέτοια εκδοχή. Περιέργως, οι εξονυχιστικές έρευνες δεν θα αποκάλυπταν ούτε τόσο δα κομματάκι από τη σύγκρουση, αφού τίποτα δεν βρέθηκε στον χώρο γύρω από το σημείο του στίγματος. Η τύχη του υπολοχαγού παραμένει μυστήριο μέχρι και σήμερα...

Η απαγωγή του Albert Ostman



Όλοι γνωρίζουμε για τα περίεργα μυθικά όντα που ζουν υποτίθεται στα Ιμαλάια και τα ονομάζουμε... Γιέτι (ή Sasquatch). Τον λευκό «γίγαντα των Ιμαλαΐων», που μοιάζει με τεράστιο χιονάνθρωπο, τον έχουν δει φευγαλέα πολλοί, η περίπτωση ωστόσο του Ostman είναι τόσο προσωπική που καλεί σε βαθύτερη ανάλυση. Το 1924 λοιπόν, ο 33χρονος Ostman περιηγούταν στην British Columbia, το δυτικότερο άκρο του Καναδά, όταν και απήχθη από τεράστιους πιθήκους την ώρα που κοιμόταν, σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία το 1957, όντας πλέον 64 ετών. Ο αστυνομικός επιθεωρητής που ανέλαβε την υπόθεση, πεπεισμένος από τη συνεκτική ιστορία του Ostman, η οποία συνοδεύτηκε από την ένορκη κατάθεσή του, δεν μπόρεσε να βρει ψεγάδια στους ισχυρισμούς του, με τις παράξενες -αλλά επιστημονικά βάσιμες- λεπτομέρειες που παρείχε ο όμηρος να ενισχύουν την αξιοπιστία της. Σύμφωνα λοιπόν με τον Ostman, τρεις ενήλικες και ένα μωρό πίθηκος τον απήγαγαν, με το θηλυκό να του παρέχει βλαστούς για να επιβιώσει. Ο τύπος δεν χρησιμοποίησε το όπλο του καθώς δεν ένιωσε απειλή από τα πλάσματα. Πώς ξέφυγε; Προσφέροντας στον αρχηγό της φαμίλιας ένα κουτί με καπνό...

Απόκοσμα όντα προστατεύονται με νόμο



Κι ενώ οι αναφορές για περίεργα όντα και «εξωγήινα» πλάσματα αντιμετωπίζονται συνήθως με καχυποψία, η πολιτεία του Αρκάνσας των ΗΠΑ παίρνει το θέμα πολύ στα σοβαρά! Με πολιτειακό νόμο λοιπόν προστατεύονται τα όντα αυτά, απαγορεύοντας την προσέγγισή τους για να παραμείνουν... ανενόχλητα. Για ποια όντα όμως κάνει λόγο ο νόμος; Μα για το περίφημο πλάσμα του Λευκού Ποταμού, το οποίο πολυάριθμες αναφορές περιγράφουν ως φολιδωτό αμφίβιο οργανισμό με πλάτη γεμάτη από σειρές αιχμηρών αγκαθιών. Με τους αυτόπτες μάρτυρες να πληθαίνουν καθοριστικά στη δεκαετία του '70, οι Αρχές της πολιτείας διασφάλισαν με νόμο (White River Monster Refuge Act) τα μέρη όπου παρατηρούταν ως προστατευόμενους τόπους(!), ποινικοποιώντας μάλιστα «την ενόχληση, τον θάνατο ή την καθ' οποιονδήποτε τρόπο βλάβη του ζώου». Μέχρι και ειδικοί επιστήμονες κλήθηκαν να πάρουν μέρος στις διεργασίες της τροπολογίας, με τους ζωολόγους να ισχυρίζονται ότι ενδέχεται να πρόκειται για τεράστιο θαλάσσιο ελέφαντα που περιπλανιέται στα νερά του Μισισιπή...

Ο διαστημάνθρωπος της φωτογραφίας



Το 1964 κάποιος Jim Templeton φωτογράφισε την κόρη του σε μια επίσκεψή τους στο Cumberland της Αγγλίας. Όταν το φιλμ εμφανίστηκε από την Kodak, μια περίεργη λευκή φιγούρα στεκόταν πίσω ακριβώς από το κορίτσι, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε κανείς άλλος στην περιοχή όταν τραβήχτηκε η περίφημη πλέον φωτογραφία. Ο Templeton θυμάται μάλιστα ότι τη στιγμή που απαθανάτισε την κόρη του, η «Φύση γύρω μας έμοιαζε ξαφνικά ταραγμένη». Η έρευνα της Kodak θα αποκάλυπτε ότι καμία αλλοίωση ή επεξεργασία δεν είχε γίνει στη φωτογραφία, την ίδια στιγμή που και κανένα ψεγάδι δεν εντοπίστηκε στη φωτοευαίσθητη επιφάνεια του φιλμ. Η περίφημη φωτογραφία με τον «διαστημάνθρωπο» παραμένει μυστήριο ακόμα και σήμερα...

Η φωτιά στον ουρανό



Κι ενώ τα περισσότερα από τα μυστήριά μας ανήκουν στο μακρινό παρελθόν, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και σήμερα περίεργα φαινόμενα. Εντελώς πρόσφατα λοιπόν, τον Μάρτιο του 2013, ένα μυστηριώδες και πυρακτωμένο αντικείμενο έπεσε από τον ουρανό σε χωριό της Ινδίας. Οι επιστήμονες που κλήθηκαν να ερευνήσουν τον ουράνιο επισκέπτη ισχυρίστηκαν ότι το αντικείμενο δεν ήταν φυσικής προέλευσης: αποτελούταν από ένα άγνωστο στον άνθρωπο υλικό, σαν καουτσούκ, καθώς και από μια τεράστια συγκέντρωση στάχτης. Οι θεωρίες για την προέλευσή του δεν έχουν ακόμα κοπάσει και κάνουν λόγο από εξωγήινο συντρίμμι μέχρι και κομμάτι δορυφόρου...

Emela-ntouka



Το οικοσύστημα του Κονγκό είναι αναμφίβολα από τα πλέον ενδιαφέροντα του πλανήτη, αποτελώντας το σπίτι για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση «περίεργων» πλασμάτων του κόσμου. Τα πλάσματα αυτά, τα οποία περιγράφονται λεπτομερώς από τους γηγενείς, είναι συγγενικά είδη με προϊστορικά ζώα που έζησαν εκεί (δεδομένης της ομοιότητάς τους), τα οποία κατοικούν στα παρθένα τροπικά δάση της χώρας. Ένα από αυτά, που οι ντόπιοι αποκαλούν Emela-ntouka, έχει το μέγεθος ελέφαντα και φέρει τεράστιο κέρας στο κεφάλι του, που το κάνει να μοιάζει με ρινόκερο. Η γιγαντιαία ουρά του το κάνει ωστόσο να είναι πιο κοντά σε δεινόσαυρο, με τους αυτόχθονες να το φοβούνται παρά το γεγονός ότι οι αναφορές το θέλουν φυτοφάγο. Κι όταν οι ερευνητές τούς έδειξαν φωτογραφίες σημερινών αλλά και προϊστορικών ζώων, όλοι ανεξαιρέτως επέλεξαν την εικόνα του δεινοσαύρου ως κοντινότερη απεικόνιση του Emela-ntouka...

Ο «ψεκαστής» του Ιλινόις



Το 1944, ο τρόμος κυρίευσε την πόλη Mattoon του Ιλινόις όταν μυστηριώδης άνθρωπος προσέγγιζε τα σπίτια της περιοχής και ψέκαζε χημικά μέσα από τα παράθυρα, προκαλώντας επιδημία ασθενειών: από εμετούς και αποπροσανατολισμό μέχρι και πρόσκαιρη παράλυση. Για δύο μήνες, μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου, περισσότερα από 25 σπίτια χτυπήθηκαν, ενώ μόλις 5 αυτόπτες μάρτυρες είχαν δει τον δράστη, τον οποίο περιέγραφαν ως λεπτό άνδρα ντυμένο στα μαύρα. Οι έρευνες της τοπικής αστυνομίας θα οδηγούνταν σε αδιέξοδο, κλήθηκε λοιπόν το FBI να ξεδιαλύνει την κατάσταση: καθώς δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν τον ένοχο, έριξαν το φταίξιμο στο τοπικό εργοστάσιο πετροχημικών, ισχυριζόμενοι ότι οι τοξικές αναθυμιάσεις εισέβαλαν στα σπίτια των κατοίκων. Οι θεωρίες κυμαίνονταν από διαταραγμένο ψυχικά τρομοκράτη μέχρι και κατάσκοπο των Ναζί, ενώ και η CIA ενοχοποιήθηκε κάποια στιγμή, εξαιτίας των περίεργων πειραμάτων που συνήθιζε κατά καιρούς να κάνει στον ντόπιο πληθυσμό...

Το πλοίο του θανάτου



Το καλοκαίρι του 1947, στα ήρεμα στενά των ακτών της Μαλαισίας πολυάριθμα σκάφη λάμβαναν το ανατριχιαστικό μήνυμα του ολλανδικού μεταγωγικού πλοίου Ourang Medan: «όλο το πλήρωμα είναι νεκρό», ανέφερε η φωνή, δηλώνοντας ότι και αυτός επρόκειτο να πεθάνει. Επιβιβαζόμενη στο πλοίο η ακτοφυλακή, βρήκε ένα αρκούντως περίεργο σκηνικό. Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη έκθεση της Αμερικανικής Ακτοφυλακής, οι άντρες του πληρώματος «κείτονταν ανάσκελα, κοιτούσαν τον ήλιο με έκφραση τρόμου, ήταν διπλωμένοι σε περίεργες στάσεις με τα χέρια τους πλεγμένα». Οι ερευνητές μάλιστα ίσα που πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το πλοίο, πριν αυτό εκραγεί. Καμία θεωρία δεν έχει διατυπωθεί για το μυστήριο, ούτε καν κάποια εξωφρενική...

Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ
[newsbeast]

Αποδεδειγμένο: πώς να «ρίξεις» γυναίκα με... τα γένια σου!

Αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες για να «ρίξεις» κάποια ευκολότερα;;


Έρευνα που έκανε το πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας την έχει την απάντηση: γένια δέκα ημερών!

Ο Ρόμπερτ Μπρουκς και οι συνεργάτες του φωτογράφισαν 10 άνδρες σε 4 στάδια ανάπτυξης της τριχοφυΐας:φρεσκοξυρισμένο, γένια πέντε ημερών, γένια δέκα ημερών και πλήρες μούσι.

Στη συνέχεια, έδειξαν τις φωτογραφίες σε 351 γυναίκες και 177 ετεροφυλόφιλους άνδρες, ώστε να τις βαθμολογήσουν λαμβάνοντας υπόψη την ελκυστικότητα, την αρρενωπότητα, την υγεία και την ικανότητα ανατροφής παιδιών.

Όπως προέκυψε, οι γυναίκες ψήφισαν «δαγκωτό» τα γένια των δέκα ημερών, οπότε αν έχεις μία εβδομάδα και βάλε να ξυριστείς... μην σκας καθόλου!

Στην αξιολόγηση των πιο ωράιων ακολούθησε το πλήρες μούσι, το οποίο πήρε και το «βραβείο» του πιο αρρενωπού, ενώ τελευταίο και καταϊδρωμένο αναδείχθηκε τοφρεσκοξυρισμένο look (α τα καημένα τα ξυραφάκια)!

«Οι βαθμολογίες ως προς την αρρενωπότητα αυξάνονταν γραμμικά με την αύξηση της τριχοφυΐας του προσώπου», αναφέρουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση «Evolution and Human Behavior», προσθέτοντας πως οι τρίχες του προσώπου επηρεάζουν σημαντικά τις κρίσεις για τις κοινωνικο-ερωτικές ιδιότητες των ανδρών»!

Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – Της έδινε οδηγίες και εκείνη παραλίγο να την σκοτώσει!

Το γυναικείο παρκάρισμα, έχει γίνει πολλάκις αντικείμενο χλευασμού, ωστόσο δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να προβλέψει, τι θα μπορούσε να συμβεί, όταν μια γυναίκα δίνει οδηγίες σε μία άλλη, για να ξεπαρκάρει.






Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ

Δείτε το βίντεο:

Μυστικό μακροζωίας με ελληνικό άρωμα!

Perierga.gr - Μυστικό μακροζωίας με ελληνικό άρωμα!
Η Ικαρία κέντρισε το ενδιαφέρον του National Geographic...


Ειδικοί ταξίδεψαν στο νησί για να μάθουν το μυστικό της μακροζωίας από τους Ικαριώτες.

Το γεγονός πως ο αριθμός των ανθρώπων που ζουν έως τα 90 στην Ικαρία είναι τριπλάσιος από τον αντίστοιχο στην Αμερική ήταν αρκετό για να κεντρίσει το ενδιαφέρον του National Geographic.

Μία ομάδα ειδικών ταξίδεψε στο νησί προκειμένου να ανακαλύψει το μυστικό των Ικαριωτών που τους προσφέρει μια μακριά και υγιή ζωή.



Στους κατοίκους του νησιού, οι περιπτώσεις καρκίνου, καρδιαγγειακής πάθησης, και διαβήτη είναι σημαντικά χαμηλότερες, ενώ η άνοια είναι σπάνια. Μεταξύ άλλων, η τοπογραφία του νησιού, καθιστά τη σωματική άσκηση απαραίτητη, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να καίνε θερμίδες περπατώντας από το ένα μέρος στο άλλο.



Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το πράσινο τσάι και τα βότανα έχουν σημαντική θέση στη διατροφή των ντόπιων. Ακόμα, κάποια είδη τσαγιού που καταναλώνονται από τους κατοίκους λειτουργούν ως ήπια διουρητικά, που χαμηλώνουν την πίεση του αίματος.



Πολλά από τα μυστικά της μακροζωίας βρίσκονται και στη μεσογειακή διατροφή, που περιλαμβάνει φρούτα, λαχανικά, φασόλια, ψάρι και ελαιόλαδο και μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες των καρδιακών παθήσεων, παρατείνοντας την υπολογιζόμενη διάρκεια ζωής έως και έξι χρόνια.



Ακόμα, οι χαλαροί ρυθμοί ζωής στην Ικαρία συμβάλλουν στην ευεξία των κατοίκων, οι οποίοι συνήθως δε φορούν ρολόγια και δε βιάζονται για τη δουλειά, ενώ πολύ σημαντική είναι και η παράδοση του μεσημεριανού ύπνου, που απ’ ότι φαίνεται βοηθά στην καταπολέμηση της κατάθλιψης και «φέρνει» την ευτυχία


Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ

ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ FAIL VIDEOS Σ ΕΝΑ...



Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ

Δείτε: Πως είναι σήμερα η Antonella από τη τηλεοπτική σειρά Patty! [φωτο]

Μερικές φωτογραφίες της Antonella (Brenda Asnicar) από τη τηλεοπτική σειρά Patty….











Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ

πηγή

VIDEO: Η κορυφαία των κορυφαίων Cult διαφήμιση από την Λαμία

Δικαιολογημένα το παρακάτω σπότ που "παίζει" σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Λαμίας ανακηρύσσεται σε διαφήμιση του μήνα (τουλάχιστον)! Τα έχει όλα. Love story, θάλασσα, γιαούρτι(!), πλοία, αιθέριες υπάρξεις κλπ κλπ. Μην την χάσετε!


Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ



Έξαλλη η Ελένη Μενεγάκη: Κάποιοι θέλουν να με ξεφτυλίσουν!

Σε έξαλλη κατάσταση η Ελένη Μενεγάκη…


Όσο περνά ο καιρός η «κόντρα» της αγαπημένης παρουσιάστριας με τους παπαράτσι ολοένα και μεγαλώνει…

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, οι φωτογραφίες που είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.


Πριν από την έναρξη του «πολέμου», οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη που δημοσιεύονταν στις σελίδες των περιοδικών ήταν -αν μη τι άλλο- εντυπωσιακές. Η πανέμορφη ξανθιά παρουσιάστρια, μακιγιαρισμένη στην εντέλεια και με αψεγάδιαστο κoρμί είχε γίνει φαντασiωση του αντρικού πληθυσμού αλλά και η λατρεμένη όλων των γυναικών. Φωτογραφίες που τόνιζαν τη θηλυκότητά της, σαν να ήταν ένα διάσημο top model, ενώ παράλληλα έδειχναν πόσο όμορφη μπορεί να είναι μια εργαζόμενη μητέρα τριών παιδιών.

Το twitter άλλαξε τα πάντα
Μπορεί κατά τη διάρκεια των εκπομπών της να μη θέλει να δείξει το παραμικρό και να είναι η γνωστή Ελένη, αυτή που κατέκτησε δίκαια τον τίτλο της «βασίλισσας» της ελληνικής τηλεόρασης, όμως όταν τα φώτα σβήνουν έρχεται και η έκρηξη. «Κάποιοι θέλουν να με ξεφτιλίσουν» ουρλιάζει, βλέποντας τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του Διαδικτύου. Το αίμα ανεβαίνει στο κεφάλι! Οι τοίχοι του στούντιο δείχνουν πολύ λεπτοί για να «σταματήσουν» τις φωνές της.
Την προτρέπουν να καταφύγει στη λύση αγωγών

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι δεν είναι μόνο η Μενεγάκη που δεν κρύβει την οργή της για τις συγκεκριμένες «απαγορευμένες» φωτογραφίες. Έξαλλος είναι και ο σύντροφός της, που από την αρχή του δεσμού του με την «ωραία Ελένη» της ελληνικής τηλεόρασης είχε εκφράσει τη δυσφορία του γι’ αυτό το ανελέητο κυνήγι από τους παπαράτσι.

Ο Ματέο, μάλιστα, είναι εκείνος που λέει στην πανέμορφη παρουσιάστρια ότι ίσως θα πρέπει ο πόλεμος αυτός να οδηγηθεί και στις αίθουσες των δικαστηρίων, αφού ήρθε πλέον η ώρα να ξεκινήσει η ίδια τις αγωγές.

Η Ελένη, όμως, είναι ακόμα πάρα πολύ διστακτική για κάτι τέτοιο.
Ένας πόλεμος που συνεχίζεται…

Στο you.gr μπορείς να βρείς Laptop,Tablet και Smartphone στις καλύτερες τιμές κανε click εδώ

Απίστευτος γυναικοκαυγάς...Την έγδuσε στη μέση του δρόμου! - Βίντεο

Το περιστατικό αυτό συνέβη έξω από ένα εμπορικό κέντρο της Cinecitta, όταν δύο γυναίκες άρχισαν να φωνάζουν και να σπρώχνουν η μια την άλλη.


Η μια αποδείχθηκε πιο δυνατή από την άλλη και της έσκισε το φόρεμα με μια μόνο κίνηση. Αυτό, βέβαια, είναι λίγο ύποπτο, γιατί είναι πολλοί εκείνοι, που υποστηρίζουν ότι το σκηνικό ήταν στημένο.

Κάποιος από τους αυτόπτες μάρτυρες το τράβηξε σε βίντεο και το "σήκωσε" στο youtube με τον τίτλο "Μεγάλη μάχη γυναικών, με τη μια να μένει γuμνή".

Η γυναίκα εκείνη που έμεινε μόνο με τα εσώρ0υχα, συνοδευόταν από έναν άντρα, ο οποίος μόλις είδε το συνέβη, την πήρε αγκαλιά, την έβαλε πάνω σε ένα σκουτεράκι, της έβαλε ένα ζακετάκι και εξαφανίστηκαν.

Δείτε το βίντεο:




Τρόμο προκαλεί φωτογραφία και σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου...

Τρόμο προκαλεί φωτογραφία και σοκαριστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου....
Η φωτογραφία αυτή κάνει τ τον γύρω του διαδικτύου.
Είναι προφανές ότι μέσα στον κόκκινο κύκλο τα σύννεφα σχηματίζουν την μορφή του Χριστού, πολλοί λένε ότι είναι.. πολύ καλή δουλειά του photoshop.


Ότι και να είναι αλήθεια η ψέματα μια και καμία πηγή δεν αναφέρει το που έχει τραβηχθεί αυτή η φωτογραφία, είναι σημάδι των καιρών.

Σε μια ανάλογη περίπτωση στην Ουκρανία που υπάρχει βίντεο μαθητών δείτε τι ακριβώς έγινε παρακάτω ....



Αυτοί είναι οι 10 πιο άτυχοι άνθρωποι του κόσμου!

Αυτοί είναι οι 10 πιο άτυχοι άνθρωποι του κόσμου!


Εάν νομίζετε πως σήμερα δεν είναι η τυχερή σας μέρα, κρατήστε μια δεύτερη σκέψη για τους πιο...άτυχους ανθρώπους στη γη, αν μη τι άλλο, τα παθήματά τους μπορεί να ανεβάσουν τη δική σας διάθεση.


Στις περισσότερες περιπτώσεις μοιάζει σα να έχει πέσει μια χελώνα στο κεφάλι κάποιου από τον ουρανό που την κρατούσε ένας γύπας. Κι αυτό, να έχει συμβεί δύο φορές στο ίδιο άτομο!

10. Ολόκληρο χωριό κερδίζει το λαχείο εκτός από ένα άτομο
Κάθε Χριστούγεννα στην Ισπανία υπάρχει ένα λαχείο που είναι τόσο διαδεδομένο ώστε ονομάζεται 'El Gordo' που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει 'Το Παχύ'. Και το μικρό χωριό του Sodeto είχε κάθε λόγο να γιορτάζει καθώς όλα τα 70 νοικοκυριά που υπάρχουν σ' αυτό, εκτός από ένα, αγόρασαν λαχεία με το ίδιο τυχερό νούμερο, το 58268, που είχε ως αποτέλεσμα να μοιραστούν το τεράστιο ποσό των 950 εκατομμυρίων δολαρίων που αντιστοιχούσε στον πρώτο λαχνό. Κάντε τους υπολογισμούς. Θα διαπιστώσετε ότι όλοι οι κάτοικοι, κυρίως αγρότες και άνεργοι οικοδόμοι, κατέληξαν με εκατομμύρια.
Εκτός από έναν εξαιρετικά άτυχο τύπο που τον έλεγαν Κωστή Μητσοτάκη! Άτυχε Κωστή. Φαίνεται πως ο καλός άνθρωπος που είχε αναλάβει να πουλήσει λαχνούς, ξέχασε να χτυπήσει τη δική του πόρτα. Τι κρίμα.

9. Ο άνθρωπος αλεξικέραυνο
Λένε ότι ο κεραυνός πότε δε χτυπάει δεύτερη φορά, αλλά χτύπησε τον Roy Sullivan όχι μια και δυο αλλά επτά φορές. Ναι, επτά. Ο Roy ήταν φύλακας στο Εθνικό Πάρκο Shenandoah στη Βιρτζίνια και κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για τον αριθμό των φορών που χτύπησε κεραυνός ανθρώπινο ον. Σκεφτείτε το για λίγο. Οι πιθανότητες για κάποιον να χτυπηθεί μια φορά στη ζωή του από κεραυνό είναι περίπου 3.000 προς ένα.
Το να χτυπηθεί επτά φορές οι πιθανότητες είναι περίπου 22 στην 24η προς ένα! Θα σκέφτεστε πως μετά την έκτη φορά θα προτιμούσατε πλέον να παραμείνετε σε εσωτερικό χώρο ή να ξεκινήσετε να αγοράζετε λαχείο, αλλά αυτό δε συνέβη με τον Roy. Η τελευταία του φορά ήταν σαφώς και η πιο εντυπωσιακή. Αφού είχε χτυπηθεί ενώ ψάρευε, μια αρκούδα ήρθε να προστεθεί στην ήδη απειλητική για τη ζωή του περίσταση, καθώς προσπάθησε να κλέψει μια πέστροφα από την πετονιά του. Ο Sullivan όμως είχε αρκετή ενέργεια για να ανταποδώσει στην αρκούδα χτυπώντας την με ένα κλαδί και παίρνοντας το ψάρι πίσω. Αυτό σημαίνει ζόρικος άντρας.

8. Η στοιχειωμένη σφαίρα
Όσον αφορά στο πόσο άτυχος μπορεί να είναι κανείς, είναι δύσκολο να ξεπεράσει τον Henry Zeigland, τον άνθρωπο που νόμισε ότι ξεγέλασε τη μοίρα. Αλλά ίσως απλά επρόκειτο για θεία δίκη. Όλα ξεκίνησαν το 1883 όταν χώρισε από μια σχέση που είχε με μια κοπέλα η οποία στη συνέχεια αυτοκτόνησε από τη θλίψη της. Ο αδελφός της έγινε τόσο έξαλλος που ορκίστηκε να σκοτώσει τον Ziegland ότι και να γίνει. Τον κυνήγησε και τον πυροβόλησε.
Πιστεύοντας ότι είχε πεθάνει, ο αδελφός έστρεψε μετά το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Αλλά ο Ziegland δεν ήταν νεκρός. Η σφαίρα είχε μόλις ξύσει το πρόσωπό του και μετά σφήνωσε σε ένα μεγάλο δέντρο από πίσω του. Σκέφτηκε πως ήταν ένας εξαιρετικά τυχερός άνθρωπος. Αλλά η ιστορία δεν τελείωσε εκεί. Χρόνια μετά, ο Ziegland αποφάσισε να κόψει το δέντρο που είχε ακόμα τη σφαίρα επάνω του. Η αποστολή αυτή ήταν τόσο δύσκολη που αποφάσισε να το ανατινάξει με μερικές βέργες δυναμίτη. Η έκρηξη ώθησε τη σφαίρα κατευθείαν έξω προς το κεφάλι του Ziegland, σκοτώνοντάς τον ακαριαία. Τώρα αυτό είναι πολύ παράξενο και σίγουρα απίστευτα άτυχο.

7. Ο πιο μαλλιαρός άνθρωπος
Κυρίες μου, εάν παραπονιέστε για την τριχοφυΐα του συζύγου σας, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε. Γιατί υπάρχει και ο Yu Zhenhuan, που είναι επισήμως ο πιο μαλλιαρός άνθρωπος στον κόσμο.
Το 96% του κορμιού του είναι σκεπασμένο με τρίχες, ως αποτέλεσμα μιας σπάνιας κατάστασης. Ο Yu έπρεπε να κάνει εγχείρηση για να απομακρύνει τις τρίχες από τα αυτιά του καθώς επηρέαζαν την ακοή του. Ένα ινώδες τριχωτό χνούδι καλύπτει κάθε σπιθαμή του ψιλόλιγνου σώματός του εκτός από τις παλάμες των χεριών του και τις πατούσες του.
Είναι καλυμμένος με κατά μέσον όρο 41 τρίχες ανά τετραγωνικό εκατοστό του δέρματός του, μια κατάσταση που ιατρικώς ονομάζεται αταβισμός. Δεν είναι λοιπόν ο πιο τυχερός άνθρωπος στον τομέα αυτό. Ο Yu αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτήν την τόσο ασυνήθιστη φυσική του εμφάνιση τοποθετώντας φωτογραφίες του σε Διαδικτυακούς του χώρους, με τη φιλοδοξία να αποκτήσει συμβόλαιο με κάποια δισκογραφική εταιρία για να γίνει ο νέος ροκ σταρ της Κίνας. Τελευταίως αναζητά σύζυγο, αναρωτιόμαστε πόσο θα χρειαστεί να ψάξει.

6. Θανατηφόρα εντερική εκκένωση
Αυτή κι αν είναι περίπτωση. Συνέβη το 1998 στο Paderborn της Γερμανίας. Ο γεμάτος ζήλο φροντιστής ζωολογικών κήπων Friedrich Riesfeldt τάιζε τον δυσκοίλιο ελέφαντά του, τον Stefan, με 22 δόσεις laxative για ζώα και με έναν κουβά τριάντα λίτρων γεμάτο με μούρα, σύκα και δαμάσκηνα.
Και ξαφνικά το στουπωμένο παχύδερμο ξεφορτώνει επάνω στον δυστυχή φροντιστή ένα βρωμερό βουνό από φρέσκες ακαθαρσίες. Η καθαρά μη αναμενόμενη δύναμη του ξαλαφρώματος του ελέφαντα έριξε τον κ. Riesfeldt στο έδαφος, όπου και χτύπησε το κεφάλι του σε μια πέτρα για να παραμείνει εκεί αναίσθητος.
Ο ελέφαντας συνέχισε να αδειάζει το περιεχόμενο του εντέρου του επάνω σ' αυτόν, όπως ανέφερε ο αστυνομικός Erik Dern από το Paderborn. Χωρίς να βρίσκεται κανείς εκεί κοντά για να τον βοηθήσει, έμεινε κάτω από όλη αυτή την κοπριά για τουλάχιστον μία ώρα πριν τον βρει κάποιος και πέθανε από ασφυξία. Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας: ποτέ μην προσπαθήσετε να κάνετε μόνοι σας κλύσμα σε έναν ελέφαντα.


5. Η πιο άτυχη γυναίκα στην Αμερική
Αφού είχε χάσει τέσσερα σπίτι από τέσσερεις τυφώνες, η Melanie Martinez έγινε πιθανότατα η πιο άτυχη γυναίκα της Αμερικής. Τη βρήκε η Betsy το 1965, ο Juan το 1985, ο George το 1998 και τέλος η φονική Katrina το 2005. Αυτό ήταν το ρίσκο του να μένει κανείς σε μια περιοχή με πλημμύρες στην Λουιζιάνα. Αλλά μετά, η τύχη της οδηγού σχολικών λεωφορείων άλλαξε. Μια τηλεοπτική εκπομπή reality επέλεξε το ετοιμόρροπο σπίτι της στο Braithwaite, νότια της Νέας Ορλεάνης, για να το ανακατασκευάσει.
Η ομάδα ξόδεψε μια βδομάδα και 20.000 δολάρια μεταμορφώνοντας το σπίτι της Martinez με μια νέα κουζίνα, νέα ντουλάπια και νέες συσκευές, συμπεριλαμβανομένης μιας υπερσύγχρονης τηλεόρασης 50 ιντσών. Έκαναν μια πραγματικά καλή δουλειά που ενθουσίασε τη Martinez. Αλλά την Τετάρτη 20 Αυγούστου, την έβδομη επέτειο από την Katrina, ένας τυφώνας κατηγορίας 1 που ονομαζόταν Isaac ξεπρόβαλλε από τον Κόλπο και την ξαναχτύπησε.
Η Martinez και η οικογένειά της διασώθηκαν με μια βάρκα μαζί με τις πέντε γάτες τους και τρία σκυλιά. Όλα τα υπόλοιπα χάθηκαν εντελώς. Μάλλον η Melanie θα πρέπει να βρει έναν λόφο να μείνει εφόσον έχασε πλέον πέντε σπίτια από την ίδια αιτία.

4. Ο πιο άτυχος άντρας της Βρετανίας
Ο 'Calamity' John Lyne αποκαλείται συχνά ο πιο άτυχος άντρας της Βρετανίας εφόσον υπέστη 16 μεγάλα ατυχήματα στη ζωή του, συμπεριλαμβανομένων χτυπημάτων από κεραυνό, την πτώση ενός βράχου σε ένα ορυχείο και τρία αυτοκινητιστικά δυστυχήματα. Και υπήρξε και η φορά εκείνη που μια πέτρα, εκτοξευμένη από έναν καταπέλτη, τον χτύπησε στο στόμα σπάζοντάς του οκτώ δόντια. Οι ατυχίες του κ. Lyne τον συναντούσαν σε όλη του τη ζωή.
Όταν γεννήθηκε, ένα από τα πέντε παιδιά μιας αγροτικής οικογένειας, ήταν αβέβαιο το εάν θα επιβίωνε. Είχε υποανάπτυκτους πνεύμονες και χρειαζόταν στεροειδή και ειδική φροντίδα. Αλλά, διαγράφοντας ένα μοτίβο που θα τον ακολουθούσε αργότερα στη ζωή του, επιβίωσε παρά τις αντίθετες πιθανότητες.
Ο πρώτος εχθρός του ήταν η περιέργεια, όταν σε ηλικία 18 μηνών σεργιάνισε στο μπάνιο της γιαγιάς του και δοκίμασε να πιει ένα υγρό από ένα πλαστικό μπουκάλι. Δυστυχώς το περιεχόμενο ήταν ένα απολυμαντικό και έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου και ξεπλύθηκε όλος εσωτερικά με νερό. Ίσως το πιο διάσημο περιστατικό που του συνέβη ήταν όταν ήταν έφηβος. Αφού είχε σπάσει το μπράτσο του έχοντας πέσει από ένα δέντρο πήγε στο νοσοκομείο για θεραπεία. Καθώς επέστρεφε από το νοσοκομείο το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε τράκαρε κι έτσι ξαναέσπασε το ίδιο μπράτσο σε διαφορετικό σημείο. Και φυσικά, ήταν Παρασκευή και 13. Η πραγματικότητα συχνά ξεπερνά τη φαντασία.

3. Ο άντρας από την Ινδονησία
Ο Dede Koswara είχε γεννηθεί υγιής. Αλλά σε ηλικία 10 ετών, έχοντας πέσει και γρατζουνίσει το γόνατό του στα δάση της Ινδονησίας, μικροί σπίλοι άρχισαν να ξεφυτρώνουν γύρω από το τραύμα. Σταδιακά επεκτάθηκαν στα πόδια και στα χέρια του.
Για χρόνια, παρακολουθούσε ανήμπορος τα μέλη του να μεταμορφώνονται σε αλλόκοτα εξογκώματα που του κατανάλωναν την ενέργεια και περιόριζαν την κινητικότητά του. Τώρα περιφέρεται πάνω σε σκούρα πρησμένα πόδια, φυλακισμένος του επαναστατημένου κορμιού του. Κάποια στιγμή φαινόταν ότι βλασταίνανε από αυτόν συστρεμμένα κιτρινοκαφέ κλαριά μήκους σχεδόν ενός μέτρου.
Ο Koswara έμοιαζε σα να μεταμορφώνεται σε φυτό, να μοιάζει όλο και περισσότερο στην κατάφυτη πράσινη ζούγκλα που τον περιέβαλλε. Η μυστηριώδης πάθησή του του στοίχησε το γάμο του, την καριέρα και την ανεξαρτησία του. Εξαναγκάστηκε λόγω της ανέχειάς του να συμμετάσχει σε ένα περιφερόμενο θέατρο με φρικιά, χαρακτηριζόμενος ως ο δεντράνθρωπος από την Java. Υποφέρει από διπλό χτύπημα.
Από τον κοινό ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (papilloma, μυρμηγκιά), μια κατάσταση που συνήθως προκαλεί μικρούς σπίλους σε όσους υποφέρουν από αυτή, αλλά επίσης και από μια σπάνια ανοσολογική ανεπάρκεια που επέτρεψε στις βλάβες αυτές να εξαπλωθούν ανεξέλεγκτα. Πρόσφατα, χειρούργοι από την Ινδονησία χρησιμοποίησαν ένα ηλεκτρικό πριόνι για να κόψουν από αυτόν 1 κιλό σπίλους και φθαρμένους ιστούς. Αλλά μετά από λίγο μεγάλωσαν και πάλι.

2. Διπλά χτυπημένος
Ο Tsutomy Yamaguchi ήταν ο μόνος επίσημα αναγνωρισμένος επιζών των ατομικών εκρήξεων στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι στο τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου. Στις 6 Αυγούστου του 1945, ο Yamaguchi, νεαρός μηχανικός, επισκεπτόταν τη Χιροσίμα. Δευτερόλεπτα αφού βγήκε από το τραμ στις 8:15 π.μ. είδε μια τεράστια λάμψη φωτός και ρίχτηκε στο έδαφος από τη δύναμη της βόμβας λιποθυμώντας καθώς η βόμβα εξεράγη 600 μέτρα πάνω από την πόλη. Περίπου 140.000 από τους 350.000 κατοίκους της Χιροσίμα χάθηκαν αστραπιαία. Αν και βρισκόταν σε μικρότερη απόσταση των 2 μιλίων από το Σημείο Μηδέν, ο Yamaguchi έπαθε μόνο σοβαρά εγκαύματα στο επάνω μέρος του σώματός του και του τρύπησε ένα τύμπανο.
Πέρασε τη νύχτα του σε ένα καταφύγιο περίθαλψης με ανθρώπους να πεθαίνουν και να ουρλιάζουν από τους πόνους γύρω από αυτόν. Την επόμενη μέρα, ο Yamaguchi πέρασε μέσα από σωρούς καμένων και ετοιμοθάνατων σωμάτων για να προλάβει ένα τραίνο που τον μετέφερε 180 μίλια μακρύτερα στο σπίτι του στο Ναγκασάκι, το οποίο, όπως και η Χιροσίμα, ήταν μια σημαντική βιομηχανική και στρατιωτική βάση. Στις 11:02 π.μ. και ξανά σε απόσταση μικρότερη από 2 μίλια από το κέντρο, ο Yamaguchi είδε μια γνωστή λάμψη φωτός. Αυτή τη φορά, μια βόμβα πλουτωνίου 25 κιλοτόνων εξεράγη πάνω από το Ναγκασάκι, ρίχνοντάς τον και πάλι στο έδαφος.
Εκτός από την σχεδόν πλήρη κώφωση στο ένα του αυτί, τα δερματικά του τραύματα τον ταλαιπώρησαν για 12 χρόνια και η γυναίκα του δηλητηριάστηκε από τη ραδιενέργεια. Εκείνη πέθανε το 2008, σε ηλικία 88 ετών από καρκίνο των νεφρών και του ήπατος. Ο γιος τους, που είχε εκτεθεί στην ακτινοβολία του Ναγκασάκι όταν ήταν 6 μηνών, πέθανε το 2005 σε ηλικία 59 ετών. Πριν πεθάνει και ο ίδιος από καρκίνο του στομάχου, ο Yamaguchi έγινε ένας ένθερμος υποστηρικτής της εκστρατείας κατά των πυρηνικών, αλλά ποτέ δεν επέδειξε αντι-αμερικανικά αισθήματα.

1. Σκύλος ανακτά δυναμίτη
Φανταστείτε το ακόλουθο: είναι καταχείμωνο στο μακρινό βορά. Ο Harry Jenkins και οι δύο φίλοι του πάνε μια μέρα να ψαρέψουν στον πάγο στη λίμνη Ten Mile στο Akeley της Minnesota. Η λίμνη είναι εντελώς καλυμμένη με πάγο. Προσπαθώντας να δημιουργήσουν γρήγορα μια μεγάλη τρύπα στον πάγο για να ψαρέψουν, ο κ. Jenkins πρώτα ανάβει και μετά πετάει πέρα στον πάγο, μια ράβδο από παράνομα προμηθευμένο δυναμίτη. Με τρόμο αντικρίζει τον σκύλο του τον Jerry, ένα Labrador Retriever, να τρέχει κατά μήκος του πάγου προσπαθώντας να πιάσει το δυναμίτη, νομίζοντας ότι το αφεντικό του το πέταξε γι' αυτόν. Αυτό δεν επρόκειτο να έχει καλό τέλος.
Ο σκύλος πιάνει το δυναμίτη, παρά τα ουρλιαχτά των αντρών και στη συνέχεια ξεκινά να τρέχει πίσω προς το μέρος τους κουνώντας την ουρά του. Οι άντρες αντιλαμβάνονται ότι είναι σε μεγαλύτερο κίνδυνο από όσο αρχικά νόμιζαν, έτσι ξεκινούν να τρέχουν για να σώσουν τη ζωή τους στην αντίθετη κατεύθυνση, με το σκύλο να τους κυνηγάει. Οι άντρες παρά τρίχα γλύτωσαν το θάνατο, αλλά η έκρηξη όχι μόνο ανατίναξε το σκύλο, αλλά επίσης έσπασε τον πάγο δίπλα στο τζιπ τους, που βυθίστηκε κάτω από την επιφάνεια και κατέληξε στον πάτο της λίμνης. Εκτός από το ότι έχασε το σκύλο του, ο κ. Jenkins είχε διπλή ήττα εφόσον η ασφαλιστική εταιρία αρνήθηκε να τον πληρώσει για το βυθισμένο αμάξι. Δεν ήταν και ότι καλύτερο θα μπορούσε να του συμβεί.


Προσοχή:Η δυνατή μουσική μας σπρώχνει στο ποτό!

Προσοχή:Η δυνατή μουσική μας σπρώχνει στο ποτό
Εάν λατρεύετε να πηγαίνετε σε μπαρ με εκκωφαντική μουσική, προσέξτε, μπορεί να σας ενθαρρύνει να πίνετε περισσότερο.

Το εύρημα δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Αλκοολισμός: Κλινική & Πειραματική Έρευνα» (ΑCΕR) και προέρχεται από μελέτη που εκπόνησε ο δρ Νικολά Γκεγκέν, καθηγητής Συμπεριφορικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Βretagne Sud στη Γαλλία.

Ο δρ Γκεγκέν παρακολούθησε 40 νεαρούς, ηλικίας 18 έως 25 ετών, οι οποίοι σύχναζαν σε δύο μπαρ, στέκια της γαλλικής νεολαίας. Επί τρία συνεχόμενα Σαββατόβραδα ο δρ Γκεγκέν παρακολουθούσε τους νεαρούς, δίχως αυτοί να το γνωρίζουν.

Σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες των μπαρ, η ένταση της μουσικής αυξανόταν προοδευτικά στην πορεία κάθε βραδιάς (από τα 72 ντεσιμπέλ που θεωρούνται φυσιολογικά έως τα 88 ντεσιμπέλ που θεωρούνται ιδιαιτέρως δυνατά).
Αποτέλεσμα; Όσο δυνάμωνε η μουσική τόσο ταχύτερα άδειαζαν τα ποτήρια τους οι νεαροί και τόσο περισσότερα ποτά κατανάλωναν. Το γιατί δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα.

πηγή