Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Oικιακή χασισοφυτεία σε χωριό της Κοζάνης

Μπροστά στα μάτια των συγχωριανών του καλλιεργούσε την χασισοφυτεία του ένας 32χρονος στην κοινότητα Άνω Κώμη της Κοζάνης. Όπως ήταν επόμενο, κάποιος τον «έδωσε» στους αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι τον συνέλαβαν!

Στο σπίτι του χασισοκαλλιεργητή κατασχέθηκαν 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους δέκα ως 52 εκατοστών και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 7,2 γραμμαρίων, ενώ βρέθηκαν και 45 ναρκωτικά χάπια χωρίς συνταγή γιατρού. Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Μια νάιλον σακούλα που περιείχε 163 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης είχαν στο αυτοκίνητό τους ένας 32χρονος και ένας 22χρονος που συνελήφθησαν στην πόλη των Ιωαννίνων, όταν οι αστυνομικοί που είχαν πληροφορίες ότι διακινούσαν ναρκωτικά τους σταμάτησαν για έρευνα.

Ο σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών ανακάλυψε τις έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες με 87 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που έκρυβα στο σπίτι τους στα Χανιά δυο νεαροί Έλληνες διακινητές ηλικίας 19 και 27 χρόνων. Μαζί, κατασχέθηκαν οκτώ ναρκωτικά χάπια, μία ζυγαριά ακριβείας, τρία κινητά και 40 ευρώ και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Με 101 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης στην κατοχή τους συνελήφθησαν στο Ηράκλειο δυο Έλληνες ηλικίας 31 και 32 χρόνων που έπεσαν σε μπλόκο ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
author

Σχετικα με τα σχολια

Οι απόψεις και τα σχόλια σας είναι όλα αποδεκτά, απλά να εκφράζονται με κόσμιο τρόπο, χωρίς να θίγονται πρόσωπα και καταστάσεις. Ευχαριστούμε έκ των προτέρων!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου