Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Διακινούσε χασίς, όπλα και πυρομαχικά σε… μίνι μάρκετ!

Μαζί με τα είδη διατροφής και τα απορρυπαντικά διακινούσε και… ναρκωτικά στο μίνι μάρκετ της ιδιοκτησίας του ένας 38χρονος που συνελήφθη σε χωριό των Σερρών! Μάλιστα, ο εκπαιδευμένοςσκύλος της Δίωξης Ναρκωτικών ξετρύπωσε και το παράνομο οπλοστάσιο του επιχειρηματία.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι ο 38χρονος διακινεί ακατέργαστη κάνναβη στην περιοχή και έκαναν έφοδο στο κατάστημα, όπου ο σκύλος ανιχνευτής ανακάλυψε οκτώ συσκευασίες με κάνναβη βάρους 342,7 γραμμαρίων! Μαζί με τα ναρκωτικά, ο ιδιοκτήτης είχε κρύψει ένα τυφέκιο με γεμιστήρα, σιγαστήρα και ενσωματωμένη διόπτρα, 897 φυσίγγια των 22 χιλιοστών και ένα κυνηγητικό όπλο με 315 φυσίγγια!

Από την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι το κυνηγετικό όπλο και τα φυσίγγια σε έναν 57χρονο ο οποίος τα κατείχε παράνομα και είχε ζητήσει από τον επιχειρηματία να του τα φυλάξει. Οι αστυνομικοί δεν τον εντόπισαν ακόμη και τον αναζητούν, ενώ ο 38χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

*** Μια σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 360 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με ίχνη χασίς κατέσχεσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου στο σπίτι ενός 27χρονου στη Γαστούνη και τον συνέλαβαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και για παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας, αφού στο σπίτι του έκρυβε και 85 κροτίδες. Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας οδηγήθηκε και ένας 36χρονος ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αγοράσει από τον δράστη τρεις συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης.
author

Σχετικα με τα σχολια

Οι απόψεις και τα σχόλια σας είναι όλα αποδεκτά, απλά να εκφράζονται με κόσμιο τρόπο, χωρίς να θίγονται πρόσωπα και καταστάσεις. Ευχαριστούμε έκ των προτέρων!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου